Hvad mere / Ansatte

Ansatte

Birgitte Haaning (BH)
Lærer
Tlf.: 22335228
Lidt om mig :)
Jeg har arbejdet som lærer siden 2002. Primært indenfor specialområdet. Jeg trives i et miljø med stor uforudsigelighed og godt humør. Elsker børn og nyder deres selskab. Ser det som en spændende udfordring at være lærer på NFS, hvor hver dag åbner nye døre for voksne såvel som for børn.
Charlotte Vestergaard Andersen (CV)
Lærer
Tlf.: 53763011
Jeg har medvirket til skolens start og arbejdet her siden 2001. Skolen og dens brugere står mit hjerte nært og den er i mit daglige arbejde årsag til mange tanker og glæder og til meget arbejde, både i min fritid og i mit arbejdsliv. Mine to yngste børn har begge gået på skolen.
Jeg er et alsidigt menneske, der har en bred interesse for samfundet, mennesker, mad, kunst, kultur og natur. Jeg arbejder mest i mellemgruppen og med fagområderne; billedkunst, idræt, drama, kreativ skrivning, hjemkundskab, biologi, sexualundervisning, projektarbejde, håndarbejde. m.v.
Udeskolen og skolens have/udendørsarealer er et af mine fokusområder og som jeg har ansvar for. En af mine kollegaer siger, ”at jeg er det mest kreative menneske, hun endnu har mødt”, og derfor er jeg nok også lidt svær at styre.
Hvis der er tid hjælper jeg med at lave fondsansøgninger.
Heidi Damkjær
Administration
Tlf.: 55701054
Jeg er uddannet kontorassistent i Kriminalforsorgen i tidernes morgen, og har efterfølgende haft forskellige kontorjobs mv. Jeg er tilflytter fra Kbh. og har i en længere periode også arbejdet i en SFO som pædagogmedhjælper. Jeg sidder nu oppe på kontoret sammen med Jeannie og har til opgave at bestille varer, betale regninger samt tage mig af forfaldne opgaver. I min fritid holder jeg meget af at være i naturen og som vist på billedet har jeg tidligere været en aktiv lystfisker :0)
Inge Vergmann Frederiksen (IV)
Sundhedsplejerske
Tlf.: 40153289
Jeannie Hermina Andersen (JA)
Skoleleder
Tlf.: 20402242
Jeannie Andersen, skoleleder. Jeg har været ansat på Næstved Fri Skole siden 2009, hvor jeg startede i et barselsvikariat på skolens kontor. Efter 6 år – i 2015 – overtog jeg posten som skoleleder efter Tove Hartelius, som grundlagde skolen. Jeg er oprindelig uddannet Cand. Negot. med speciale i strategi, marketing og kommunikation, og jeg har arbejdet med det område i næsten 20 år – både i Danmark og i udlandet, som ansat og som selvstændig. Da jeg fik børn, valgte jeg at sadle om, og efter nogle år som selvstændig kom jeg til Næstved Fri Skole, og det er jeg rigtig glad for. Ledelse af en mindre skole som Næstved Fri Skole byder på mange – og mangeartede – opgaver ud over de helt indlysende ledelsesopgaver. Dagene er tit travle, omskiftelige og dynamiske. Det kan man sige om mange arbejdspladsser, men på Næstved Fri Skole er der en særlig positiv og smittende ånd. Jeg nyder at være en del af skolens skønne atmosfære og dele min hverdag med de dejlige børn og voksne, som er på her på Næstved Fri Skole".
Julia Bentzen (JB)
Lærer
Tlf.: 29882227
Julia Bentzen. Julia arbejder med ansvar for engelsk fra 0. klasse til 9. klasse. Julia er også kontaktlærer for udskolingen sammen med Steen.
Mathilde Nygaard Blom (MN)
Pædagog
Tlf.: 20211998
Mathilde er uddannet pædagog, friluftsvejleder, svømmelærer og har kursus i konfliktløsning og mægling. Efter sin pædagoguddannelse har hun primært arbejdet i SFO. Hun er udemenneske og glæder sig bl.a til at lave aktiviteter med børnene i vores skønne have og udeareal.
Mathilde er 31 år og har to yngre piger. Hun bor sammen med sine piger og sin mand i Sorø
Ole Linder (OL)
Lærer
Tlf.: 50742564 / 50742564
Efter at have været 16 år i det pulveriserende erhvervsliv tog jeg i 2008 springet fra at være salgschef til at søge nye udfordringer indenfor lærergerningen. Jeg specialiserede mig indenfor Matematik, Natur&Teknik og Fysik/Kemi, men er nu også interesseret i mange andre ting og fag. Sideløbende med min sidste uddannelse arbejdede jeg med undervisningen af elever indenfor ADHD og autismespektret. Jeg nyder menneskers alsidigheder og nærer stor kærlighed til det anderledes og livets mange skæve vinkler.
Sanne Strandbygaard (SS)
Tlf.: 25720065
Sanne tager sig af at præsentere skolen i forbindelse med rundvisninger. Hun er således den første person, de fleste nye forældre og elever møder, når de henvender sig til skolen. Sanne fungerer som støtteperson for elever og familier og har i den forbindelse en del forældresamtaler. Hun har som ansvarsområde trivsel og skolens konfliktløsningssystem. Hun er idémager, løber sjældent tør for nye løsningsforslag, uanset hvad sagen drejer sig om. Sanne har været ansat siden 2001.
Steen Andersen (SA)
Lærer
Tlf.: 20102507
”Jeg er oprindeligt uddannet klejnsmed, har arbejdet som lærer og leder på teknisk skole i Næstved i 18 år. Jeg har derefter uddannet mig til folkeskolelærer fra Haslev seminarium med dansk og musik som linjefag. Jeg underviser i musik, dansk, tysk, historie, samfundsfag, og hvad der ellers er behov for på skolen. Jeg er gift med Karin og bor i Haslev.”
Thomas Povlsen (TP)
Pædagog
Tlf.: 26110262
Hej :-)
Jeg hedder Thomas og uddannet pædagog fra skovtofte seminarium. Jeg er en rigtig tusind kunstner, der spænder vidt fra jonglering til guitar spil over sjove tegninger. Jeg er til daglig makker med Mathilde i skolens SFO og at finde rundt om på skolen eller i kolossalen.
Tonni Kristian Hansen (TK)
Lærer
Tlf.: 42643464
Tonny Fuglsang Nielsen (TN)
Lærer
Tlf.: 24237066
Er helt vild god til at sætte drager op. Startede som lærerpraktikant fra Ollerup Lærerskole i 2001, men blev hængende ind til sommeren 2006. Færdiggjorde herefter sin uddannelse og vendte tilbage august 2008. ”Jeg har som primære arbejdsområde det naturfaglige og dimser derudover rundt med skolens computere.” Og så er jeg ham der laver hjemmeside.
og helt vild god til at synge: http://youtu.be/xa12x5jHfDQ
Tove Hartelius (TH)
Lærer
Tlf.: 40301476
Initiaitvtager til skolen og i 17 år skolens leder.
I dag lærer på skolen.
Tove er oprindeligt folkeskolelærer i Næstved og omegn. Hun er uddannet med idræt og matematik som linjefag men med interesse og erfaring især inden for dansk og engelsk. Tove fungerer i det daglige som kontaktlærer, retsmødelærer og underviser i fagene matematik, engelsk og fransk og har sammen med Steen ansvaret for skolens to ældste grupper, Boblere og Balloner.
”Med fem egne børn, der skulle igennem skolesystemet, og en læreruddannelse MÅTTE jeg have fokus på læring – det har været og er stadig spændende.”
Trine Gluud (TG)
UU vejleder
Tlf.: 25404274
Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk