Hvad mere / Ansatte

Ansatte

Camilla Kofoed (CK)
Lærer
Tlf.: 26213571
Hej. Jeg hedder Camilla og er ny på NFS.... ihvertfald den nyeste. Jeg har i mange år arbejdet med unge med autisme på en specialskole i Næstved. Jeg er faldet pladask for Næstved Fri Skole, hvor der er højt til loftet og masser af god stemning. Jeg er lærer i Timeland, hvor jeg underviser i dansk, engelsk, historie, kristendomskundskab og matematik. Min kæreste og jeg har tilsammen 4 skønne unger og min fritid bruger jeg på familien, venner, sport og masser af gode bøger.
Charlotte Vestergaard Andersen (CV)
Lærer
Tlf.: 53763011
Jeg har medvirket til skolens start og arbejdet her siden 2001. Skolen og dens brugere står mit hjerte nært og den er i mit daglige arbejde årsag til mange tanker og glæder og til meget arbejde, både i min fritid og i mit arbejdsliv. Mine to yngste børn har begge gået på skolen.
Jeg er et alsidigt menneske, der har en bred interesse for samfundet, mennesker, mad, kunst, kultur og natur. Jeg arbejder mest i mellemgruppen og med fagområderne; billedkunst, idræt, drama, kreativ skrivning, hjemkundskab, biologi, sexualundervisning, projektarbejde, håndarbejde. m.v.
Udeskolen og skolens have/udendørsarealer er et af mine fokusområder og som jeg har ansvar for. En af mine kollegaer siger, ”at jeg er det mest kreative menneske, hun endnu har mødt”, og derfor er jeg nok også lidt svær at styre.
Hvis der er tid hjælper jeg med at lave fondsansøgninger.
Heidi Damkjær
Administration
Tlf.: 55701054
Jeg er uddannet kontorassistent i Kriminalforsorgen i tidernes morgen, og har efterfølgende haft forskellige kontorjobs mv. Jeg er tilflytter fra Kbh. og har i en længere periode også arbejdet i en SFO som pædagogmedhjælper. Jeg sidder nu oppe på kontoret sammen med Jeannie og har til opgave at bestille varer, betale regninger samt tage mig af forfaldne opgaver. I min fritid holder jeg meget af at være i naturen og som vist på billedet har jeg tidligere været en aktiv lystfisker :0)
Inge Vergmann Frederiksen (IV)
Sundhedsplejerske
Tlf.: 40153289
Julia Bentzen (JB)
Lærer
Tlf.: 29882227
Julia Bentzen. Julia arbejder med ansvar for engelsk fra 0. klasse til 9. klasse. Julia er også kontaktlærer for udskolingen sammen med Steen.
Karen Bresemann (KB)
Lærer
Tlf.: 31 60 62 94‬
Mathilde Nygaard Blom (MN)
Pædagog
Tlf.: 20211998
Mathilde er uddannet pædagog, friluftsvejleder, svømmelærer og har kursus i konfliktløsning og mægling. Efter sin pædagoguddannelse har hun primært arbejdet i SFO. Hun er kanofreak og udemenneske og laver meget gerne aktiviteter med børnene i vores skønne have og udeareal. Mathilde bor i Sorø sammen med sine to piger og sin mand.
Ole Linder (OL)
Lærer
Tlf.: 50742564 / 50742564
Efter at have været 16 år i det pulveriserende erhvervsliv tog jeg i 2008 springet fra at være salgschef til at søge nye udfordringer indenfor lærergerningen. Jeg specialiserede mig indenfor Matematik, Natur&Teknik og Fysik/Kemi, men er nu også interesseret i mange andre ting og fag. Sideløbende med min sidste uddannelse arbejdede jeg med undervisningen af elever indenfor ADHD og autismespektret. Jeg nyder menneskers alsidigheder og nærer stor kærlighed til det anderledes og livets mange skæve vinkler.
Sanne Strandbygaard (SS)
Tlf.: 25720065
Sanne tager sig af at præsentere skolen i forbindelse med rundvisninger. Hun er således den første person, de fleste nye forældre og elever møder, når de henvender sig til skolen. Sanne fungerer som støtteperson for elever og familier og har i den forbindelse en del forældresamtaler. Hun har som ansvarsområde trivsel og skolens konfliktløsningssystem. Hun er idémager, løber sjældent tør for nye løsningsforslag, uanset hvad sagen drejer sig om. Sanne har været ansat siden 2001.
Steen Andersen (SA)
Lærer
Tlf.: 20102507
”Jeg er oprindeligt uddannet klejnsmed, har arbejdet som lærer og leder på teknisk skole i Næstved i 18 år. Jeg har derefter uddannet mig til folkeskolelærer fra Haslev seminarium med dansk og musik som linjefag. Jeg underviser i musik, dansk, tysk, historie, samfundsfag, og hvad der ellers er behov for på skolen. Jeg er gift med Karin og bor i Haslev.”
Thomas Povlsen (TP)
Pædagog
Tlf.: 26110262
Hej :-)
Jeg hedder Thomas og uddannet pædagog fra skovtofte seminarium. Jeg er en rigtig tusind kunstner, der spænder vidt fra jonglering til guitar spil over sjove tegninger. Jeg er til daglig makker med Mathilde i skolens SFO og at finde rundt om på skolen eller i kolossalen.
Tonni Kristian Hansen (TK)
Lærer
Tlf.: 42643464
Tonny Fuglsang Nielsen (TN)
Lærer
Tlf.: 24237066
Er helt vild god til at sætte drager op. Startede som lærerpraktikant fra Ollerup Lærerskole i 2001, men blev hængende ind til sommeren 2006. Færdiggjorde herefter sin uddannelse og vendte tilbage august 2008. ”Jeg har som primære arbejdsområde det naturfaglige og dimser derudover rundt med skolens computere.” Og så er jeg ham der laver hjemmeside.
og helt vild god til at synge: http://youtu.be/xa12x5jHfDQ
Tove Hartelius (TH)
Orlov
Tlf.: 40301476
Initiaitvtager til skolen og i 17 år skolens leder.
I dag lærer på skolen.
Tove er oprindeligt folkeskolelærer i Næstved og omegn. Hun er uddannet med idræt og matematik som linjefag men med interesse og erfaring især inden for dansk og engelsk. Tove fungerer i det daglige som kontaktlærer, retsmødelærer og underviser i fagene matematik, engelsk og fransk og har sammen med Steen ansvaret for skolens to ældste grupper, Boblere og Balloner.
”Med fem egne børn, der skulle igennem skolesystemet, og en læreruddannelse MÅTTE jeg have fokus på læring – det har været og er stadig spændende.”
Trine Gluud (TG)
UU vejleder
Tlf.: 25404274
Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk