Hvad mere / Internt / Goplertur til Bonbonland

Goplertur til Bonbonland

Obligatorisk til-/framelding senest fredag den 3. juni her :

Goplertur til Bonbonland

Kære Forældre

Onsdag den 15. juni er der arrangeret en tur til Bonbonland for de goplerbørn, som ønsker at deltage (frivilligt, men man skal melde fra, hvis man ikke ønsker at deltage). Turen er på initiativ af en gruppe børn, som har lavet oplæg, budget mv. og søgt om muligheden gennem skolemødet.

Vi tager fra skolen kl. 9.45 og er tilbage ca. kl. 14.30. Så vi er i Bonbonland fra kl. 10.00-14.00 Dvs. man kan også blive afleveret og hentet i Bonbonland (ved afleveringspladsen uden for billetlugen) af sine forældre.

Hvis man ikke selv har årskort til Bonbonland koster turen 60 kr. (plus lommepenge), som betales til Ole senest fredag den 10. juni. Det anbefales, at man selv har en god madpakke og drikkedunk med. Husk solcreme, gode sko og tøj efter vejret.

For at kunne deltage skal man løse en faglig opgave, som man får udleveret i ugen inden Bonbonlandsturen. Opgaven udleveres af Felix, Mads K og Sigfred.

Hvis man skal blive efter kl. 14.00
Hvis man skal blive i Bonbonland efter kl. 14.00, skal man aftale det med sine forældre og forældrene skal give tilsagn i tilmeldingen. Efter kl. 14.00 er der ingen voksne fra skolen i Bonbonland og forældrene overtager selv ansvaret for egne børn, der bliver tilbage. Fra kl. 10.00-14.00 er der 3-4 voksne fra skolen med i Bonbonland alt efter, hvor mange goplere, der ønsker at deltage.

Kan du køre til og/eller fra Bonbonland?
For at komme fra skolen og til Bonbonland/ og tilbage igen har vi brug for nogle forældre til at køre os. Kan du køre, skal du angive det på tilmeldingen.

Mange hilsner Bonbonland-teamet

Felix, Mads K og Sigfred
(Kontaktlærer Ole: 5074 2564)