Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
10/5 2017 - NFS NYT 12

Nummer 12 - tirsdag d. 9. maj 2017

Invitation til Arbejdsweekend den 20. og 21. maj 2017
genudsendes her. Stadig ledige pladser til en hyggelig weekend med pensler, oprydning, nybyg, kage, hygge, god mad, godt selskab og måske lidt aftenmusik! Husk at melde til/fra om I deltager!

HUSK: Pædagogisk dag på torsdag den 11. maj 2017
Husk der er pædagogisk dag på torsdag den 11. maj. Det er en skoledag som alle andre, så husk at aftale med Jeres kontaktlærer, hvis jeres barn/børn holder fri eller går tidligt hjem. Elever i Junglen skal nu kontakte Karen med sygemeldinger, ønsker om fri og lignende. Karen har mobilnummer: 6130 6294. En flok af vores søde forældre passer skolen og de skønne børn og sørger for endnu en hyggelig dag.

Kanoture med eleverne i næste uge
Naturoplevelser, fællesskab og samarbejde er blandt de mange oplevelser og erfaringer, man får ved at tage på kanoture sammen. Der opstår et særligt nærvær, når man sammen tager ud i den “vilde” natur og overvinder en fysisk (krævende) aktivitet. Derfor vil vi på skolen tage børnene med på kanotur, og med Susåen nærmest i baghaven, har vi et oplagt og smukt sted at padle i meget sikre rammer.

Personalet har taget et sikkerhedskursus ved Mathilde, som er er uddannet kanovejleder ved Skovskolen, Københavns Universitet, og er EPP 3-instruktør 2 hos Kano og Kajakforbundet. Det betyder, at hun har tilladelse til at uddanne andre og har erfaring med at planlægge og udføre kanoture med børn, unge og voksne.

Herefter vil vi invitere Timeland, Gopler, Bobler og Balloner med på ture. I vil modtage invitationer, og før vi tager børnene med, skal I som forældre skrive under på, at jeres barn gerne må komme med. Goplerne og Timelændere har fået sedler med hjem, som I skal underskrive og give retur i morgen, onsdag.

Vi glæder os til eventyrene på Susåen.

Udtræksfag Biologi

Onsdag den 10. maj

Pædagogisk dag – hel dag.

Torsdag den 11. maj

St. Bededag