Hvad mere / Dokumentation / Mål og undervisningsplaner / Læringsplan / Undervisningsplan for mellemtrinsfasen

Undervisningsplan for mellemtrinsfasen

I mellemgruppefasen er der mulighed for at tilmelde sig forskellige undervisningsmiljøer indenfor de forskellige fagområder. Forskellige arbejdsmetoder og læringsstile afprøves i samarbejde med den enkelte elevs kontaktlærer. Den daglige lektiecafé fra 8 til 10 giver mulighed for individuelt, differentieret og progressivt arbejde med basisfag efter en individuel handleplan for de enkelte fag. Her er faglærere repræsenterende min. matematik, dansk og engelsk til rådighed. Mere fagspecifikke lektiecaféer er skemalagt på andre tidspunkter af dagen ugen igennem. Holdundervisning i historie, biologi, fy/ke/videnskab, geografi, tysk, fransk på min. to fordybelsesniveauer tilbydes løbende hele skoleåret. De kreative fagområder og idræt tilbydes løbende og som særlige tilbud i perioder i løbet af året. I skoleåret 2008/09 er der således planlagt en periode i januar måned med Aikidoundervisning med en lærer udefra og senere i februar-marts måned en periode med idræt og svømning i Fladsaa Hallen. I løbet af året er skemalagt perioder med særlige fagkurser, projektarbejder m.m. I skoleåret 2008/09 er der planlagt to perioder med projektarbejde, den ene i efteråret for de ældste elever, den anden for mellemtrinseleverne i foråret. Der er løbende lærertimer til rådighed til specielt tilrettelagt individuel undervisning, så elever kan støttes fagligt, når et behov opstår.