Hvad mere / Ansatte

Ansatte

Jensen, Christina
Skolesekretær
Tlf.: 55701054
Damkjær, Heidi
Administration
Tlf.: 55701054
Jeg er uddannet kontorassistent i Kriminalforsorgen i tidernes morgen, og har efterfølgende haft forskellige kontorjobs mv. Jeg er tilflytter fra Kbh. og har i en længere periode også arbejdet i en SFO som pædagogmedhjælper. Jeg sidder nu oppe på kontoret sammen med KIm og har til opgave at bestille varer, betale regninger samt tage mig af forfaldne opgaver. I min fritid holder jeg meget af at være i naturen og som vist på billedet har jeg tidligere været en aktiv lystfisker :0)
Hartelius, Tove (TH)
Tlf.: 40301476
Initiaitvtager til skolen og i 17 år skolens leder.
I dag lærer på skolen.
Tove er oprindeligt folkeskolelærer i Næstved og omegn. Hun er uddannet med idræt og matematik som linjefag men med interesse og erfaring især inden for dansk og engelsk. Tove fungerer i det daglige som kontaktlærer, retsmødelærer og underviser i fagene matematik, engelsk og fransk og har sammen med Steen ansvaret for skolens to ældste grupper, Boblere og Balloner.
”Med fem egne børn, der skulle igennem skolesystemet, og en læreruddannelse MÅTTE jeg have fokus på læring – det har været og er stadig spændende.”
Linder, Ole (OL)
Lærer
Tlf.: 50742564 / 50742564
Efter at have været 16 år i det pulveriserende erhvervsliv tog jeg i 2008 springet fra at være salgschef til at søge nye udfordringer indenfor lærergerningen. Jeg specialiserede mig indenfor Matematik, Natur&Teknik og Fysik/Kemi, men er nu også interesseret i mange andre ting og fag. Sideløbende med min sidste uddannelse arbejdede jeg med undervisningen af elever indenfor ADHD og autismespektret. Jeg nyder menneskers alsidigheder og nærer stor kærlighed til det anderledes og livets mange skæve vinkler.
Hansen, Tonni Kristian (TK)
Lærer
Tlf.: 42643464
Nygaard Blom, Mathilde (MN)
Pædagog
Tlf.: 20211998
Mathilde er uddannet pædagog, friluftsvejleder, svømmelærer og har kursus i konfliktløsning og mægling. Efter sin pædagoguddannelse har hun primært arbejdet i SFO. Hun er kanofreak og udemenneske og laver meget gerne aktiviteter med børnene i vores skønne have og udeareal. Mathilde bor i Sorø sammen med sine to piger og sin mand.
Povlsen, Thomas (TP)
Pædagog
Tlf.: 26110262
Hej :-)
Jeg hedder Thomas og uddannet pædagog fra skovtofte seminarium. Jeg er en rigtig tusind kunstner, der spænder vidt fra jonglering til guitar spil over sjove tegninger. Jeg er til daglig makker med Mathilde i skolens SFO og at finde rundt om på skolen eller i kolossalen.
Kofoed, Camilla (CK)
Lærer
Tlf.: 26213571
Hej. Jeg hedder Camilla og er ny på NFS.... ihvertfald den nyeste. Jeg har i mange år arbejdet med unge med autisme på en specialskole i Næstved. Jeg er faldet pladask for Næstved Fri Skole, hvor der er højt til loftet og masser af god stemning. Jeg er lærer i Timeland, hvor jeg underviser i dansk, engelsk, historie, kristendomskundskab og matematik. Min kæreste og jeg har tilsammen 4 skønne unger og min fritid bruger jeg på familien, venner, sport og masser af gode bøger.
Strandbygaard, Sanne (SS)
Tlf.: 25720065
Sanne tager sig af at præsentere skolen i forbindelse med rundvisninger. Hun er således den første person, de fleste nye forældre og elever møder, når de henvender sig til skolen. Sanne fungerer som støtteperson for elever og familier og har i den forbindelse en del forældresamtaler. Hun har som ansvarsområde trivsel og skolens konfliktløsningssystem. Hun er idémager, løber sjældent tør for nye løsningsforslag, uanset hvad sagen drejer sig om. Sanne har været ansat siden 2001.
Nielsen, Tonny Fuglsang (TN)
Lærer
Tlf.: 24237066
Er helt vild god til at sætte drager op. Startede som lærerpraktikant fra Ollerup Lærerskole i 2001, men blev hængende ind til sommeren 2006. Færdiggjorde herefter sin uddannelse og vendte tilbage august 2008. ”Jeg har som primære arbejdsområde det naturfaglige og dimser derudover rundt med skolens computere.” Og så er jeg ham der laver hjemmeside.
og helt vild god til at synge: http://youtu.be/xa12x5jHfDQ
Von Bülow, Kim (KVB)
Skoleleder
Tlf.: 29620252
Jeg hedder Kim og er skoleleder på Næstved Fri Skole. Jeg er 57 år og bor på Østerbro København med min kone Beth (designer og arbejder på Operaen), min søn Snorre som er 19 år og går på gymnasiet, og en hund der hedder Loke. Derudover har vi yderligere 4 voksne børn og 2 børnebørn.
Jeg er uddannet som skolelærer i tidernes morgen, og har undervist på ungdomsuddannelserne i en del forskellige fag. I de sidste 18 år har jeg været leder på forskellige uddannelsesinstitutioner (primært ungdomsuddannelser), og sidst har jeg været generalsekretær i en teater organisation. Derudover har jeg en master i læring og ledelse, og er certificeret coach. Jeg har skrevet flere bøger om design, teater, ledelse og improvisation. I min fritid spiller jeg med i impro-comedy gruppen Det Hvide Snit! Vi har været igang i 31 år. Vi har sommerhus i Bisserup og det er jo næsten i nærheden!
Bresemann, Karen (KB)
Lærer
Tlf.: 31 60 62 94‬
Andersen, Steen (SA)
Lærer
Tlf.: 20102507
”Jeg er oprindeligt uddannet klejnsmed, har arbejdet som lærer og leder på teknisk skole i Næstved i 18 år. Jeg har derefter uddannet mig til folkeskolelærer fra Haslev seminarium med dansk og musik som linjefag. Jeg underviser i musik, dansk, tysk, historie, samfundsfag, og hvad der ellers er behov for på skolen. Jeg er gift med Karin og bor i Haslev.”
Bentzen, Julia (JB)
Lærer
Tlf.: 29882227
Jeg underviser i engelsk og skaber et trygt læringsrum, hvor vi lytter til hinanden. Engelsk kan bruges til at åbne op for mange relevante og forskellige aspekter ved verden: litteratur, kunst, politik, filosofi, o.s.v., og min undervisning er kreativ og varieret. Jeg tager det også meget alvorligt, at vi har det sjovt, mens vi lærer!
Sammen med Tonny og Steen er jeg kontaktlærer for bobler og balloner.
Den første halvdel af mit liv boede jeg i Oregon på Vestkysten i USA. I 1999 flyttede jeg til Danmark og har siden taget en dansk læreruddannelse med linjefag i Engelsk, Billedkunst, Natur-Teknik. Jeg bor sammen med min mand, Martin (som er filosof), og vores fire børn i et lille stråtækt bindingsværkshus ved Tystrup sø. Mine tre døtre går på skolen. Når jeg har chancen, skriver jeg digte, maler, går ture og læser romaner.
Ring endelig, hvis du har spørgsmål eller vil tale med mig
p.s.: Billedet af mig er malet af en tidligere elev på skolen.
Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk