Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
30/4 2012 - NFS NYT 10

Nummer 10

 
 

UGE 27 – information!

Da det har vist sig, at behovet for at holde skolen åben i uge 27 ikke er overvældende stort, har vi besluttet os for ikke at arbejde videre med ideen.

MVH Jann Henrik, Anette og Rikke 
 

Rollespil – sværd !!! SVAR ØNSKES !!!

Kære forældre til rollespils-interesserede børn.

Lige nu er der på skolen stor interesse for rollespil. Børnene har derfor brug for sværd at slås med. Disse kan købes i en mini-udgave i en pakke med 20 stk. beregnet til institutionsbrug. Inden skolen investerer i en pakke med 20 sværd, vil vi gerne vide, om der er opbakning fra jer forældre til at lade jeres børn købe dem ”af egen lomme” (indkøbt som en fælles pakke). Sværdene vil koste kr. 150-200 kr. pr. stk.

Skolemødet har endnu ikke taget stilling til, om skolen eller børnene skal betale for sværdene. Skolen vil gerne støtte aktiviteten ”Rollespil”, men har erfaring for, at rollespilssværd bliver passet ekstra på, hvis de ejes af det enkelte barn. Det er blevet foreslået, at de ansvarlige elever i en prøveperiode på 1 måned kan bevise, at det kan lade sig gøre at ”passe på” udlånings-rollespilssværd. Lykkes det IKKE – dvs. hvis et eller flere sværd mangler eller er blevet ødelagt efter 1 måned - vil de resterende sværd blive sat til salg til interesserede elever.

Ved at følge dette link:

 

http://www.naestved-fri-skole.dk/rollespilsvaerd

 

kan I tilkendegive, om I - hvis skolen ikke ønsker at eje rollespilssværd til udlåning - vil lade jeres barn købe et ”let brugt” rollespilssværd ”af egen lomme”.

 

Hmm …. Var det mon til at forstå??? (Tove) 
 

Dialogmøde for forældre og personale den 10. maj kl. 16:30.

 

Som et resultat af cafémødet den 14. april starter vi nu en møderække, som vi kalder dialogmøder.

Indholdet skal være debat/dialog om, hvordan skolens værdigrundlag afspejler sig i daglig praksis.

”Hvordan er sammenhængen mellem pædagogisk makro-niveau og pædagogisk mikro-niveau?”

Mødet starter kl. 16,30 og varer et par timer. Vi sørger for lidt frugt, grønt og drikkelse til den lille sult. Vi mødes i Kolossalen.

 

Mød op, hvis du har spørgsmål og lyst til en debat.

På gensyn

Julie, Flora og Hanna


 
 

Fra SKOLE POSTEN

Gopler-danskholdet var på tur til København, hvor de oplevede en masse.

Skrevet af Annsofie

Guldhornene på National Museet, en ung Pige som tabte sin hat ned i havnen, kanalrundfart, kager fra Mette Blomsterbær, var alt sammen noget Som danskholdet oplevede, da de var på tur til København.

De var på tur onsdag d. 28. marts. De tog fra Næstved Station klokken 9.00 om morgenen, de startede med at gå på National Museet. De så mange flotte ting, men de var opsat på at se den økse som Christian d. 7.´s livlæge blev halshugget med. De så også Guldhornene. Da de skulle vente på kanalrundfarten, så de en ung pige, som kom til at skubbe sin hat ned i Vandet. Hun kravlede ned af en stige for at nå den, og det lykkedes til sidst. På Kanalrundfarten lærte de meget, og det var rigtig Sjovt. De smagte også Mette Blomsterbær kager. Det smagte meget godt, sagde de. Jeg har interviewet Mathilde Bjerregaard om Københavnerturen. Jeg spurgte om hun syntes at det var en God tur? ”Ja, jeg syntes det var en rigtig God tur og det var rigtig hyggeligt. Jeg syntes det var rigtig spændende da vi var på National Museet”.

Jeg kan konkludere, at det var en spændende og lærerig tur. Det var så det fra Goplerne                                                                  


 
 

Skulle nogen have et lastbildæk gerne på fælg? Og en fender (til båd) ? gerne stor – så modtager han gerne.

Og et fra Charlotte:

Skolens knive, gafler og skeer forsvinder. Ved optælling i går var ca.100 gafler blevet til 20. Måske smutter en gaffel af og til med hjem sammen med madkassen. Vi modtager gerne umage bestik – på forhånd tak!


Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk