Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
8/5 2012 - NFS NYT 9

nummer 9

 
nummer 9

ilsynsvagter ved Folkeskolens Afgangsprøve

Sidste år var der nogle velvillige forældre, der stillede op som tilsynsvagter ved afgangsprøven. Er der mon nogen derude, der har mulighed for at afsætte tid til at hjælpe os i år? Datoer ses i kalenderen. Skolen sørger for ”forplejning”.

Generalforsamling og cafémøde

En fornøjelig dag med udveksling af spændende ideer og overvejelser, herudover de mere formelle informationer i forbindelse med generalforsamlingen og valg til bestyrelsen. Der sendes snarest et referat ud, bl.a. indeholdende formandens beretning og den tilsynsførendes rapport

Åben skole i uge 27!!! SVAR VIA SKOLENS HJEMMESIDE

Nogle forældre har taget initiativ til at holde skolen åben i uge 27 – den første uge af sommerferien. Forældre, der har mulighed for at støtte op om initiativet, bedes senest mandag d. 23. april – altså førstkommende mandag - tilkendegive dette via skolens hjemmeside!!

Temauge i stedet for Kulturfestuge

På skolemødet blev det i denne uge besluttet, at den sædvanlige kulturfestuge erstattes af en temauge afsluttet med et Åbent Hus arrangement med udstilling af ugens bedrifter.

Kulturfestugen har de sidste år været centreret om at støtte op om elever, der gerne ville vise talenter – især har det været musik og teatertalenter. Den øvrige del af skolen har på forskellig vis været engageret i støtte-aktiviteter. Det har været nogle fantastiske uger. .

Det er sundt at ”ryste posen” og prøve nyt indimellem.

Lærerne har derfor ønsket at lade andre ”talenter” end dem, der vises frem på en scene, komme i fokus. Med temaet ”Innovation” kaster vi os ud i sammen med børnene at lave om på skolehverdagen og ”innovere” på forskellig vis. Lærerne planlægger rammerne, og børnene melder sig til de rammer / aktiviteter, de ønsker at deltage i – lige fra noget med musik, noget med madlavning til fysisk aktivitet i skoven og nyindretning af lokaler. Vi skal være kreative, opfindsomme og aktive.

Som afslutning vil vi invitere til Åbent Hus og på forskellig vis vise, hvad vi har brugt ugen til.

 

KOM til ÅBENT HUS fredag d. 25. maj mellem kl. 12 og 15


Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk