Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
18/8 2012 - NFS NYT 16

Nummer 16

 
Så er skoleåret i gang

Glade, energiske børn - parate til at få mest muligt ud af deres skoledage - og et fantastisk vejr. Hvad mere kunne vi ønske os?


 
Velkommen til
til fem nye Junglebørn: Momella, søster til Felix, Caroline, søster til Josefine, Emilia, søster til Tobias og Mads K., Lasse, bror til Sebastian K. og Amalie, og Gabrielle. Også velkommen til Adam på 12 år og Anna på 9, som er startet i Goplergruppen. Velkommen tilbage til Simon, som har været et halvt år på en skole i sit nærmiljø, og nu er tilbage i Goplergruppen.

 
Sikkerhed

Vi er i øjeblikket meget opmærksomme på trafiksikkerheden i forbindelse med busstoppestedet over for skolen. Vi holder øje, men har også brug for jeres opbakning som forældre. Reglen fra skolens side er: ”Man må ikke gå over vejen før bussen er kørt.” Vi har konstateret, at reglen er så automatiseret, at man har en forventning om, at biler bag bussen venter med at køre, indtil skolens elever er kommet sikkert over vejen.

Jeres opbakning til sikkerheden handler mest om at være opmærksomme og tage farten af bilen, når I kører forbi skolen.

Et andet sikkerhedsspørgsmål på skolen handler om håndtering af kogende vand. Mange af de små elever har nudelpakker med i skole. Vi prøver at lære børnene, at de af sikkerhedsgrunde skal sætte skål eller kop ned i vasken og stille sig op på en skammel, når de hælder vand op. De mindste børn skal bede om hjælp. Husk at snakke med jeres barn om problemet, hvis de får nudler med i skole.


 
Fra årets første skolemøde

Skolemødets måske vigtigste punkt handlede om begrænsning af internet i en periode. Vores udbyder Skyline gik lige før ferien konkurs. Det betyder, at vi lige nu har en midlertidig ordning med kun 30 GB at gøre godt med, indtil vi får fibernet.

Det blev besluttet, at mobiltelefoner ikke må logge sig på skolens netværk, desuden må der ikke spilles spil og heller ikke downloades film (You-tube). Det bliver spændende at se, hvilken indvirkning denne begrænsning får på livet på skolen


 
Metthe Wraa Konradsen

Som tidligere var ansat godt 5 år på skolen, er nu tilbage i en deltidsstilling.

 

Hej til alle jer velkendte og nye børn og forældre på NFS.

 

Jeg er rigtig glad for igen at være en del af NFS, som jeg synes er et meget særligt sted :-). Det var så herligt at se alle skolens elever mandag, glade og krammende hinanden, travlt optagede af at snakke og ivrige efter at få lavet skemaer og komme i gang med det hele.

 

Næstved Fri Skoles ide og ånd greb mig straks jeg hørte om den. Jeg kom på skolen når jeg kunne mens jeg læste til lærer og var derefter ansat på NFS i fem et halvt år. Siden dengang er jeg blevet mor til en dejlig dreng på nu fire år, vi bor i Næstved. Derudover har jeg arbejdet forskellige steder, blandt andet på et socialpædagogisk opholdssted og de seneste tre et halvt år på en specialskole. Mine særlige interesser er pædagogik, psykologi, læring/undervisning, læsevanskeligheder, engelsk og kreative fag.

 

Man vil kunne møde mig på NFS mandag, tirsdag og onsdag, hvor jeg skal have engelsk i Gopler-gruppen, timer med enkelte elever og være ekstra i nogle af timerne hos Boblere og Balloner.

 

Vi ses. De bedste hilsner, Metthe.


 
Skolefotografering

Igen i år kommer FotoIT og tager billeder af eleverne. Det bliver fredag den 24. august 2012 og vi regner med at være færdige ca. kl. 14.30. Vi starter med gruppefoto og derefter de yngste elever.

Der bliver taget et gruppefoto og individuelt portrætfoto. Der er ikke købspligt. Eleverne får en seddel udleveret af fotografen med oplysning om, hvor I kan logge jer på og se billederne og evt. købe dem - Jeannie


 
Datoer for planlagte forældremøder

Datoerne står i kalenderen!!


 
Bagning
Vi har allerede igen modtaget brød til de sene eftermiddagstimer. Det er rigtig dejligt og giver ikke kun energi gennem maven, men er også et bidrag til en hyggelig eftermiddagssamling.

 
Have/bål/madprojektet
er rykket til torsdag eftermiddage. P.S. bål-eftermiddagene er blevet favoritdagen for forældre at hente deres børn, så der er tid til at ”blive hængende” lidt i haven

 
Ombygning
Dejlige lyse lokaler er nu rammen omkring de ansattes møde- og arbejdslokaler på første sal. Der er blevet højere til loftet, skunkene er rykket længere ud, nogle skillevægge og skabe er fjernet, der er sat ekstra vinduer i taget, tja … tag et kig, når I kommer forbi. Kontoret er nu at finde op ad den lille trappe ved indgangen fra p-pladsen – og til venstre.

 

Fotografering på skolen

Fred. 24. aug. 2012

 

Bestyrelsesmøde kl. 18:00

Mand. 27. aug. 2012

Pizza kl. 17:30

Atletikdag for Urskoven

 

Tirsd. 28. aug. 2012

 

Forældremøde for Urskoven (Junglen og Timeland)

Kl. 19

Onsd. 29. aug. 2012

 

Forældremøde for Goplerne Kl. 19

Tirsd. 4. sept. 2012

 

Forældremøde for Boblerne Kl. 19

Tirsd. 11. sept. 2012

 

Arbejdsdag på skolen

Lørd. 22. sept. 2012

Indbydelse følger

Bestyrelsesmøde kl. 18:00

Mand. 1. okt. 2012

Pizza kl. 17:30

Lærer/bestyrelsesdag

Lørd. 6. okt. 2012

Program følger

Forældremøde for Balloner  Kl. 19

Tirsd. 6. nov. 2012

 

Bestyrelsesmøde kl. 18:00

Mand. 26. nov. 2012

Pizza kl. 17:30

Bestyrelsesmøde kl. 18:00

Mand. 28. jan. 2013

 

Bestyrelsesmøde kl. 18:00

Mand. 18. marts 2013

 

Generalforsamling

Lørd. 13. april 2013

 

Bestyrelsesmøde kl. 18:00

Mans. 29. april 2013

 


Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk