Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
17/11 2013 - NFS NYT 24

Nummer 24

 
Travle uger

Vi har og har haft nogle travle uger med mange gæster på skolen. De tre praktikanter i Urskoven er nu kendte ansigter – i denne uge havde vi endnu tre praktikanter, som er i gang med en ny sundhedsuddannelse og skal være hos os i alt tre uger: den forgangne uge og to uger i december. Det er altid inspirerende, når vi på denne måde har nye øjne på skolen – mange ting som for os er dagligdag, bliver der sat lys på.

Derudover havde vi fra søndag til onsdag gæster fra Christians Ø – i år kom de 10 elever og 3 lærere. Det er dejligt at kunne åbne dørene, og vore egne elever er fantastiske til at tage imod gæster, så de føler sig velkomne.


 
Åben skole

Som vi inviterede til torsdag eftermiddag var også en succes. Trods sygdom i personalegruppen blev det til en god eftermiddag med en del rundvisninger. Der var både lærere, forældre, bestyrelsesmedlem, tidligere og nuværende elever til at fortælle om skolen – for de elever der var kommet for at bakke op, var det MEGET hyggeligt.

En artikel i det lokale Ugebladet i tirsdags fortæller lidt om det landsdækkende initiativ, som vi havde valgt at være en del af: www.sn.dk/naestved


 
Nyt fra bestyrelsen

Seneste bestyrelsesmøde blev langt, og handlede overvejende om økonomi.

Vi evaluerede dels på hvordan vi synes at det er gået med økonomien i dette år 2013, som har været præget af mange store udsving i forhold til det forventede. Skolelockout, sygdom, nedskæringer i statstilskud har alle betydet uforudsete udsving i økonomien. Heldigvis har udsvingene trukket i både positiv og negativ retning, så vi regner med at kunne slutte året med et mindre overskud, som budgetteret. MEN det har givet sved på panden undervejs, fordi vi havde valgt at arbejde med et stramt budget. Det tager vi til efterretning, og ønsker fremover at budgettere med lidt mere luft til det uforudseelige.

Derefter startede vi drøftelserne om hvordan vi vil forholde os til fremtiden, hvor vores økonomi desværre bliver yderlige strammet pga stramninger i skolens statstilskud. I løbet af den kommende tid skal vi have lagt næste års budget, og det kommer desværre ikke til at hænge sammen uden at vi tager nogle hårde prioriteringer.

Fra arbejdsdagen: Hvor en sort økonomi-sky således hang over hovedet på os til bestyrelsesmødet, så føltes det til gengæld som solen strålede over arbejdsdagen forleden. Det var virkelig en stor fornøjelse at så mange mødte op, deltog og var med til at give skolen en kærlig hånd. Stort tak til alle, både forældre, børn og lærere.

 

Venlig hilsen Bestyrelsen (Pernille)


 
Teatertur

Hele skolen er blevet inviteret til Grønnegade Teatrets juleforestilling: Juleevangeliet – GRATIS! Teatret har brug for billedmateriale til markedsføring, og tilbuddet, der inkluderer transport, er betinget af, at vi som publikum siger ja til at blive fotograferet og filmet. Vi vil rigtig gerne have denne fælles oplevelse!!

Vi kan dog kun sige ja til tilbuddet med jeres samtykke. Jeg beder derfor om, at I via dette link tillader, at jeres barn/børn bliver fotograferet/filmet under forestillingen http://www.naestved-fri-skole.dk/teatertur.

Børn, hvis forældre ikke tillader fotografering/filming, vil enten blive placeret strategisk eller klippet fra, så de ikke kommer med i billedmaterialet. Det skulle kunne lade sig gøre.

ER VI IKKE HELDIGE??


http://www.naestved-fri-skole.dk/teatertur
 
Lus
Ikke kun børneorm, nu også lus. Tjek venligst parykkerne. Vi foreslår, at alle langhårede parykker sættes op. Hvis vi alle kommer mandag tjekkede og lusefri, skulle vi hurtigt kunne være helt fri for de små irriterende kæledyr.

Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk