Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
4/12 2013 - NFS NYT 26

Nummer 26

 
SMS-service

Som noget nyt lanceres hermed en ny procedure ved lukning af NFS pga. sne. I disse moderne tider vil vi gerne benytte os af sms-beskeder, så ingen hverken børn eller voksne vover sig ud i snevejr til en lukket skole eller bliver hjemme af usikkerhed. Der er lovet snestorm fredag, så … hvem ved - vi kan få brug for proceduren lige henne om hjørnet. Melder I jer hurtigt til som beskrevet herunder, vil I i tilfælde af snestorm og lukning af skolen modtage en sms herom. I vil også kunne gå ind på skolens hjemmeside www.naestved-fri-skole.dk – her vil I også kunne finde beskeden på forsiden.

 

Husk at tilmelde dig NFS´ nye SMS-service til akut-beskeder OG gruppebeskeder.

 

Alle skolens beskeder og nyhedsbreve foregår jo via email - primært via NFS Nyt og nyhedsbreve fra de enkelte grupper.

Men nogle gange har vi behov for at kunne få en hurtig besked ud til jer – til alle hvis vi fx lukker skolen pga. snestorm, eller til en gruppe hvis der fx er ændringer i planlagte ture, aflysninger mm.

 

Derfor har vi nu oprettet en SMS-service, som I kan tilmelde jer på nedenstående link. Det er en envejsservice. Man kan altså ikke svare på de udsendte SMSer, men skal kontakte sin kontaktlærer, som man plejer, hvis man ønsker en dialog.

 

Vi beder jer derfor om at tilmelde jer via nedenstående link. I skal tilmelde jer med navn og mobilnummer både til generelle meddelelser (en tilmelding pr. forælder) og til jeres barn/børns gruppe/r.

 

 


http://www.naestved-fri-skole.dk/sms-ordning
 
NB!
Det er jeres opgave selv at tilmelde jer de relevante grupper og sørge for at opdatere, hvis I får nyt telefonnummer, eller når jeres barn skifter gruppe. Opdateringen foregår ved, at I klikker på "afmeld" og afmelder det gamle nummer eller den gamle gruppe. Derefter opretter I jer blot på ny igen med det nye nummer eller i den relevante gruppe.

 
Tak for fantastisk oplevelse i Grønnegade Teater

Tænk at man kan være så kreativ med en forestilling og på så lidt plads. For mig som voksen var det lige så stor en oplevelse, som jeg tydeligt fornemmede, det var for børnene. Der var så mange sjove detaljer, så mange overraskelser, så megen kreativitet, så meget bevægelse undervejs – og så var det bare Juleevangeliet, som vi jo alle kender.

6 stjerner fra mig – jeg kan varmt anbefale alle at tage ind og få denne hyggelige, sjove, lidt uhyggelige (indimellem) og bevægende oplevelse med her i julemåneden.

Tak til Peter, Pernille og alle andre, der er en del af en så vellykket forestilling – ja selv buschaufføren – også en rar oplevelse!! (Kh Tove)


 
Janni Tara
Vi har været så heldige, at Janni Tara, som i september måned var i praktik på skolen, har lyst til at være hos os i et halvt år som en del af kommunens ordning omkring tilskudsjob. Det betyder, at der primært i Urskoven fra mandag d. 9. december og skoleåret ud vil være en ekstra voksen at trække på. Da Janni Tara også er i gang med lærerstudiet, er der tale om en dedikeret person med mange relevante kompetencer. Det glæder vi os til og ønsker hende hermed velkommen.

 
Kø på mail
I sidste uge blev en mail omkring tidspunkt for busafgang fra skolen i forbindelse med de to teaterture sendt ud med stor forsinkelse. Mailen blev af mange først modtaget ved 23-tiden – den blev sendt om eftermiddagen. Ud over at den blev sendt lidt vel sent (dagen før), må der have været kø på forbindelsen. Beklager. Enkelte Bobler-elever valgte ikke at tage med, idet de ikke kunne overskue at gå direkte op i bussen efter ankomsten til skolen.

 
Pædagogisk Dag
Denne gang er januar måneds Pædagogiske Dag flyttet til en torsdag. Måske er der nye forældre, der på denne dag har mulighed for at støtte skolen og lære noget mere om hverdagen med eleverne på skolen. Har du mulighed for at være ” skolepasser” denne dag, skal du henvende dig til Flora på 27 15 59 54 – hun er tovholder på dagen.

 
Vi har modtaget et skriv fra en forælder med info om lusebekæmpning med fakta og vejledning baseret på en rapport fra sundhedsstyrelsen og Århus universitet. Det vedhæftes.

Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk