Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
9/9 2014 - NFS NYT 22 ekstra

Nummer 22 ekstra

 
Pædagogisk Dag d. 1. oktober
Vi søger nu igen forældre til at hjælpe med at ”passe” skolen, mens lærerne afholder Pædagogisk Dag. Denne gang en onsdag. d. 1. oktober. Tovholder for dagen er denne gang Rikke Kildevæld, mor til Amalie i Ballonerne, Sebastian i Goplerne og Lasse i Timeland. Det er rigtig vigtigt for personalet at have samlet tid til at drøfte både skolens pædagogik og udvikling og skolens hverdag og praksis – denne gang kommer det bl.a. til i samarbejde med bestyrelsen at handle om det kommende lederskift. Vi glæder os til en god proces omkring det, så skolens stabilitet og unikhed fortsat kan bevares.

Rikke ”ser frem til endnu en hyggelig dag” – hvem vil hjælpe hende? Mobilnummer ses nedenfor i kalenderen.

 
Lidt ekstra sygdom
Birgitte er desværre sygemeldt med en irriteret ischiasnerve. Lægen siger, hun skal give det ro ca. 2 uger frem, så skulle hun være klar igen.

I Birgittes fravær er det Nielle, som børnene jo kender, der er omdrejningspunkt i Timeland. Ligesom hun også læser Birgittes timer I Junglen.
Pga. situationen har vi valgt at udsætte Urskovsforældremødet på torsdag. Dvs. mødet torsdag den 11. september er flyttet til torsdag den 2. oktober- samme tid og sted! Nærmere info følger!

 
Lus og børneorm - tjek alle børn!!
Vi har desværre stadigvæk lus og børneorm. Det er vigtigt, at I alle støtter op om at få bugt med de små bæster!

Lus: Tjek jeres børn for lus. OGSÅ de større børn! og behandel med det samme. Husk at alle med langt hår skal have det sat op - også drengene og de store børn!!

Børneorm: Tjek også for børneorm. Der er fundet børneorm i Urskoven, men tjek også større børn/søskende.

Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk