Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
21/9 2015 - NFS NYT 4

Nummer 4 – mandag d 21. september 2015

 
Akut: Vi mangler forsat hænder til ½ pædagogisk dag på torsdag - kan du hjælpe?
Vi mangler stadigvæk hænder til at hjælpe på den halve pædagogiske dag på torsdag den 24. september fra kl. 12.00-16.30, hvor skolen lukker. Derfor, har du – som forældre eller bedsteforældre – mulighed for at hjælpe med at passe skolen og vores skønne børn, så kan du kontakte Rikke Kildevæld (mor til Sebastian i Boblerne og Lasse i Timeland) – Rikke er koordinator på dagen. Rikkes mobilnummer er: 4141 7600.

HUSK: Hvis dit barn/dine børn ønsker at holde fri på torsdag fra kl. 12.00 skal dette aftales med kontaktlæreren som sædvanligt.

 
Fredag på tværs - nyt tiltag om fredagen
Som nævnt på årets generalforsamling har vi et nyt tiltag, som starter på fredag den 25. september - "fredag på tværs". Det er fredage, hvor den normale undervisning bliver byttet ud med et fælles tema for alle på skolen. Et tema, hvor vi vil tilstræbe at børnene lærer og arbejder på tværs af alder og grupper. Som et forsøg vil vi afvikle disse fredage den sidste fredag i måneden frem til jul, hvorefter vi evaluerer på, hvordan det er gået. En af bevæggrundene for det nye tiltag er, at vi er blevet flere elever, grupperne er større og de ældste "bor nu" på den anden side af vejen i Salen. Vi er mere opdelt i grupper, end vi har været tidligere. Fredagene på tværs skal være med til at støtte en af de oprindelige tanker i skolen om at lege og lære på tværs af alder. At de yngre kan lære af de ældre elever, og de ældre elever kan lære at formidle til de yngre. Og så handler det selvfølgelig også om at dele nogle gode, sjove oplevelser.

Det er vigtigt at understrege, at disse fredage er helt almindelige undervisningsdage med mødepligt, som alle andre skoledage.

Som sagt starter vi på fredag, og her er temaet: Brand og brandsikkerhed. Vi får besøg af Thomas og Leon, som er brandmænd. Thomas er yderligere tidligere elev på skolen. Der vil blive sat fokus på brand, sikkerhed og evakuering – der vil både være teori og vi vil lave evakueringsøvelser. Thomas og Leon vil også demonstrere forskellige slukningsmidler og deres forskelle. Vi glæder os til en første spændende fredag på tværs, som starter kl. 9.00 og slutter kl. 13.15 for alle elever.

 
Kalender
½ Pædagogisk dag – fælles med andre friskoler
Torsdag den 24. september 2015 kl. 12.00-19.00
Bestyrelsesmøde
Tirsdag 29. september
Efterårsferie
Lørdag 10. oktober
Søndag 18. oktober
Bestyrelsesmøde
Tirsdag 27. oktober
Forældrearbejdsdag
Lørdag 31. oktober
Terminsprøver
Mandag 9. november
Fredag 13. november
Pædagogisk dag
Tirsdag 24. november
Bestyrelsesmøde
Tirsdag 24. november
Sygeprøve FA 2015
Tirsdag 1. december
Juleferie
Lørdag 19. december
Søndag den 3. januar 2016

Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk