Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
28/11 2015 - NFS NYT 13

Nummer 13

 
Pædagogisk dag er 8. december 2015
Den pædagogiske dag er tirsdag den 8. december. Har du mulighed for at hjælpe med at passe vores skole den dag eller blot noget af dagen, kan du kontakte Rikke (Lasse og Sebastians mor) på mobil: 4141 7600.

Husk at give jeres kontaktlærer besked, hvis jeres barn/børn holder fri på pædagogiskdag!

 
Brugt opvaskemaskine kan afhentes
Skolen har en opvaskemaskine til afhentning. Den er til et indbygningskab – dvs uden ”pæne sider”. Kan fås mod afhentning – afhentes ”som beset”. Er du interesseret, kan du kontakte Steen på mobil 2010 2507.

 
Har du et juletræ i overskud?
Har du mulighed for at donere et juletræ til NFS juletræsfest i Salen torsdag den 17. december, så kontakt venligst Flora på 2715 5954. Juletræsfesten er kl. 14-16.

 
Fredag på tværs i julehyggens navn
I dag er det sidste fredag i en måned og derved fredag på tværs. Vi har taget hul på julemåneden med denne fælles dag. Der har været dekorationsproduktion i gården. Børnene har lavet sjove, smukke og meget kreative dekorationer, som de må tage med hjem. (Tak for alle de dejlige materialer, som vi har fået af forældre!) Der har været juleklip – oven i købet med Juleklippe-konkurrence. Al de fine pynt var til skolens oppyntning. Der har duftet af bagværk fra Kolossalen, hvor den spiselige del af hyggen blev produceret – småkager og havregrynskugler (tak til forældre for bidrag med dej!). På første sal var der julebingo - og det foregik ind i mellem på mange forskellige sprog. Ingen kommer dog hjem med en frossen and, men mange med pebernødder i maven. I salen havde vi besøg af Tippe, og der var stor efterspørgsel efter sang og dans fra alle aldersgrupper. Dejligt at se Tippe igen!

Hver elev kunne deltage i to af ovenstående aktiviteter. Efter frokost blev den fine julepynt fordelt på de enkelte elevgrupper, som så pyntede op i deres lokaler og område på skolen. Med til pyntningen fik hver gruppe en skål med de bagte småkager og de lækre havregrynskugler. Dagen sluttede af med muligheden for at se en julefilm.

Endnu en hyggelig fredag på tværs. Næste gang, det er sidste fredag i måneden, står vi dog over. Der ser de fleste nok nytårskoncert fra Wien og skihop fra Garnish-Partenkirchen!

Rigtig god weekend til jer alle
Redaktion Jeannie

 
Kalender
Sygeprøve FA 2015
Tirsdag 1. december
Pædagogisk dag
Tirsdag 8. december
Bestyrelsesmøde
Tirsdag 8. december
Juletræsfest
Torsdag 17. december
Kl. 14- 16
Juleferie
Lørdag 19. december
Søndag den 3. januar 2016

Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk