Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
8/4 2016 - NFS NYT 22

Nummer 22 – fredag d 8. april 2016

 
HUSK at sætte kryds i kalenderen til vores altid hyggelige arbejdsweekend den 21. og 22. maj 2016
 

 
Pædagogisk dag: Hjælp søges
Tirsdag den 19. april er der pædagogisk dag på skolen. Har du mulighed for at passe skolen og alle de skønne børn fra kl. 08.00-16.30 (eller noget af tiden), så kan du kontakte Rikke Kildevæld (Lasse og Sebastians mor). Hun koordinerer tropperne. Rikke træffes på mobil: 4141 7600

 
Pædagogiske dage?
Det vil måske undre nogen, at der allerede igen er pædagogisk dag, men der er en forklaring: På Næstved Fri Skole holder personalet normalt tre pædagogiske dage fordelt på hele skoleåret – i år 2015/16 har de været komprimeret fra 8. december til 14. juni, hvor vi normalt har placeret en af dagene tidligt i efteråret. Yderligere har vi på de ekstra halve dage i år haft mulighed for at komme til foredrag og netværke med andre skoler, via et ledernetværk, som skolen blev medlem af tilbage i Toves tid som leder.

På de ”almindelige” pædagogiske dage arbejder vi med emner, der ikke er tid til at gå i dybden med i vores travle hverdag med fokus på børn, undervisning og dagligdag. Det er nogle utroligt vigtige og meget givende dage. På det kommende møde i april, er det bl.a det faglige, vi skal kigge på. Der sker hele tiden ændringer i lovgivning og rammer og de skal fx ”oversættes” til NFS fordi vi skal ”stå mål med” folkeskolen iht. loven. I juni – lige før ferien – går vi i dybden med næste skoleår, tager hul på skema, planer, lokale- og ressourcefordeling.

Torsdag i sidste uge var vi på Sofiehøj Skole i Kirke Hyllige – ca. 100 lærere og pædagoger var samlet til foredrag af Hans Henrik Knoop, som fortalte om positiv psykologi. Det var meget spændende og på mange måder også dejligt for os, fordi der var vinkler i forskning og teser, som bare støtter op om, det vi gør. Især hvad ”Læring gennem leg” og plads til ”fri leg” giver børn. Efterfølgende var der netværksgrupper over forskellige emner. Tak igen til forældreteamet og Simone fordi dette blev muligt for os alle at deltage i. Det er meget værdsat.

Har du lyst til at være med til at passe skolen, så er der to dage tilbage i år: hhv. 19. april og den 14. juni. Det plejer at være nogle rigtig hyggelige dage med mulighed for at lære børn og andre forældre bedre at kende.

 
Fundraising for Næstved Fri Skole
Vi i bestyrelsen vil gerne nedsætte et fundraisingudvalg, der består af forældre, så vi kan få nogle penge til de kommende byggerier og aktiviteter (ny bygning, idrætsfaciliteter og fysik/kemilokaler). Så hvis du er interesseret i at hjælpe vores skole til nogle flere midler, så kontakt Karsten fra bestyrelsen på hrkajo@gmail.com.

 
Dukketeater på NFS og On Tour
Hhv. den 30. marts og den 1. april opførte en gruppe goplerbørn det dukketeater, de har arbejdet på i over et halvt år. Det blive vist to gange på NFS og en gang på Holsted Skole for 2.klasse
 

 
Kalender
Pædagogisk dag (hel dag)
Tirsdag den 19. april
Bestyrelsesmøde
Onsdag den 20. april
Skriftlige afgangsprøver
Mandag 2. maj
Fredag 13. maj
Arbejdsweekend
Lørdag den 21. maj
Søndag den 22. maj
Pædagogisk dag (hel dag)
Tirsdag den 14. juni
Afslutningsfest
Torsdag den 23. juni
Sommerferie
Lørdag den 25. juni
Søndag den 7. august

Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk