Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
18/4 2016 - NFS NYT 25 – Ekstra

Nummer 25 – mandag d 18. april 2016

 
Ændring i personalet
Vi havde jo ansat Linda, som skulle være tiltrådt pr. 1. maj og primært skulle have været i Goplergruppen. Men for et par uger siden valgte Linda at blive i sit nuværende job pga. ændringer i situationen der. Nu har ansættelses-udvalget fundet en ny kollega til jobbet:

1. juni starter Tonni Hansen - en gammel, ung kending. Tonni har været i praktik hos os, og senere var han vikar, da Mette havde orlov. Tonni vil bære dansk i mellemgruppen, overtage idræt i udskolingen fra august, men have det sideløbende med Thomas i juni. Ligesom han vil overtage den ene dag i Junglen, som Simone har pt., når Lone har fri. Dette bliver i første runde i samspil med Simone i juni, så han lærer Junglebørnene at kende. Detaljerne kommer på plads ifm. skemalægningen.

Tonni er 28 år og er uddannet lærer. Efter endt uddannelse i 2015 har han været lærer på en folkeskole i Skælskør. Linjefag er dansk, matematik og specialundervisning. Han er oprindeligt uddannet Grafisk/Interaktiv designer og AD’er, så han er også god til det med IT.

Tonni har været på skolen i dag, mandag, til morgenmødet, hvor børnene blev informeret. Det var dejligt at opleve meget glade børn – både blot over at se Tonni igen, men også over at høre, at han nu bliver en af lærern

 
HUSK der er pædagogisk dag på skolen i morgen, tirsdag.
 

 
Kalender
Pædagogisk dag (hel dag)
Tirsdag den 19. april
Bestyrelsesmøde
Onsdag den 20. april
Skriftlige afgangsprøver
Mandag 2. maj
Fredag 13. maj
Arbejdsweekend
Lørdag den 21. maj
Søndag den 22. maj
Pædagogisk dag (hel dag)
Tirsdag den 14. juni
Afslutningsfest
Torsdag den 23. juni
Sommerferie
Lørdag den 25. juni
Søndag den 7. august

Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk