Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
14/5 2016 - NFS NYT 27

Nummer 27

 
Husk arbejdsweekend den 21. og 22. maj
Invitation er udsendt og vedhæftes her – husk at tilmelde jer vores hyggelige weekend, hvor vi alle giver en hånd til at forbedre vores børns rammer på skolen.

 
Sidste skoledag
Skolens sidste dag inden sommerferien er fredag den 24. juni. De store holder dog afslutning – traditionen tro – dagen før. I år torsdag den 23. juni, hvor vi sender dem godt afsted. Alle børnene er med til begivenheden og familie til afgangsholdet deltager og har første prioritet til pladserne i salen. Arrangementet foregår fra kl. 10.00 til ca. kl. 13.00. Fredag den 24. juni er skoledag for alle andre børn. Her gør vi skolen klar til sommerferien og ønsker hinanden god ferie.

 
Pædagogisk dag tirsdag den 14. juni 2016
Årets sidste pædagogiske dag løber af stabelen tirsdag den 14. juni. Det er her vi skal planlægge næste skoleår, få fag-fordeling og skemaerne på plads. Har du lyst og tid til at hjælpe med at passe skolen den dag – eller noget af dagen – kan du kontakte Rikke Kildevæld (Sebastian og Lasses mor), som er koordinator på dagen her på skolen.

 
Goplerfest
Goplergruppen holder på eget initiativ fest i salen fredag den 10. juni efter skolen er lukket. Det er en gruppe børn og forældre, som står for arrangementet – efter samme model, som for to år siden. Der er sendt invitationer og tilmelding til alle Goplerforældre i sidste uge – tjek, at den er nået vel frem i mailboksen.
Er der spørgsmål til festen er det Gitte (Ronjas mor) og Michael (Josefines far), som er tovholdere på festen.

Gitte (2088 5187)
Michael (2910 6273)

 
I ønskes alle en rigtig god Pinse, og jeg håber, Pinsesolen må danse, selvom de varsler omslag i vejret!
 

 
Kalender
Arbejdsweekend
Lørdag den 21. maj
Søndag den 22. maj
Pædagogisk dag (hel dag)
Tirsdag den 14. juni
Afslutningsfest for Balloner kl. 10-13
Torsdag den 23. juni
Sommerferie
Lørdag den 25. juni
Søndag den 7. august
Skolestart nuværende elever
Mandag den 8. august
Skolestart helt nye elever
Tirsdag den 9. august

Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk