Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
21/5 2016 - NFS NYT 28

Nummer 28

 
Husk arbejdsweekend den 21. og 22. maj
 

 
Mødepligt – også om fredagen
Desværre har vi registreret en del fravær på den sidste ”fredag på tværs”. Fredag på tværs er jo en skoledag, som alle andre og en skoledag med ”mødepligt”. Det er kun muligt at fortsætte med denne anderledes og sjove dag, hvis alle bakker op om konceptet. Da vi evaluerede fredag på tværs på skolemødet, var der mange, meget positive tilkendegivelser fra børnene, der syntes, at dagene var rigtig gode og de ville gerne have dem til at fortsætte. De voksne på skolen vil også meget gerne fortsætte med det gode initiativ – og har på P-møde evalueret og besluttet, at vi fortsætter med fredage på tværs i det nye skoleår. Det er nogle rigtig gode dage, hvor vi også ser børnene i nye situationer, med anderledes og gode oplevelser og med nye succeser – og mest af alt: Vi er på tværs af alder og grupper fra den almindelige hverdag. Vi vil derfor gerne opfordre til, at I støtter op hjemmefra og lige minder børnene om, at det ikke er en dag, hvor det er valgfrit at møde ind. Skal man have fri foregår det ifølge aftale med kontaktlæreren, som på alle andre dage. Vi glæder os til at tage hul på et nyt år med fredage på tværs :0)

 
Sygemelding
Der har været lidt tvivl om reglerne for sygemelding af en elev. Eleven skal sygemeldes af en af sine forældre til sin kontaktlærer via SMS eller opkald på mobil senest kl. 9.00 på den første sygedag. Dette gælder også, hvis eleven af en alle anden årsag møder senere ind en dag eller skal gå tidligt.

 
Fundraising
På årets generalforsamling blev der etableret et Fundraising-udvalg, som nu har afholdt sit første møde. Udvalget vil prøve at skaffe midler til at støtte op om skolens hverdag i bred forstand – fra undervisningsmaterialer til byggestøtte. Har du kendskab til fonde, lokale som nationale og globale, som du tænker kunne være relevante for udvalget at kende til? Eller har du selv lyst at gå ind i fondsarbejdet, er du velkommen til at kontakte en af de tre medlemmer:
Hannah Ellingsgaard (Isak og Jonas mor) mobil 2073 9435
Birthe Thode Jacobsen (Silas og Benjamins mor) mobil 4091 5388
Flemming Hovaard Jørgensen (Katrine og Frederiks far) mobil 6136 5342
I første runde kigger udvalget efter fonde til: Idrætsudstyr, fysik/kemi, biologi, geografi, udekøkken, hjertestarter, udelegeplads, byggeprojekt.

 
Pædagogisk dag tirsdag den 14. juni 2016
Årets sidste pædagogiske dag løber af stabelen tirsdag den 14. juni. Det er her vi skal planlægge næste skoleår, få fag-fordeling og skemaerne på plads. Har du lyst og tid til at hjælpe med at passe skolen den dag – eller noget af dagen – kan du kontakte Rikke Kildevæld (Sebastian og Lasses mor), som er koordinator på dagen her på skolen.

 
Kalender
Arbejdsweekend
Lørdag den 21. maj
Søndag den 22. maj
Pædagogisk dag (hel dag)
Tirsdag den 14. juni
Afslutningsfest for Balloner kl. 10-13
Torsdag den 23. juni
Sommerferie
Lørdag den 25. juni
Søndag den 7. august
Skolestart nuværende elever
Mandag den 8. august
Skolestart helt nye elever
Tirsdag den 9. august

Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk