Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
19/6 2016 - NFS NYT 31

Nummer 31

 
Køb af egne PC’er til næste års Balloner og Boblere
Som vi tidligere har skrevet i NFS Nyt skal Ballonerne og Boblerne medbringe egen (privat) PC til undervisningen hver dag. Dette skyldes primært at de skriftlige prøver bliver elektroniske fra og med skoleåret 2016-17. Det er dog et krav, at PCen er så ny en model, at den starter hurtigt op og er hurtig, at anvende, da eleverne ellers bruger en del af undervisningstiden på at vente på deres PC. Hvis man har brug for sparring om evt. køb af PC, er man velkommen til at spørge Tonny. Tonny anbefaler på det strækeste, at man køber en Google Chrome, som kan købes i EL-giganten eller via dustin.dk. Skolen sørger for en kodelås, som Boblere og Balloner låner til deres skab, således at PC’en kan låses inde. Hvis man mister sin kodelås, skal man selv erstatte den.

 
Movia skolebuskort skal søges senest få tirsdag den 21. juni 2016
Vedhæftet er beskrivelse (inkl link til zonekort), ansøgningsskema samt pristabel, hvis I ønsker at søge skolebuskort via Movia. Skolen er ikke ansvarlig for dette, men tilbyder blot at administrere salget af kortene.

 
Så er der vandkamp – onsdag den 22. juni: HUSK udstyr
Der er på skolemødet ansøgt om at afholde vandkamp i tidsrummet mellem kl. 11 og 14 onsdag d. 22/6-16, og dette er blevet godkendt. Derfor skal man på denne dag, hvis man ønsker at deltage i løjerne, medbringe: Badetøj, håndklæde, skiftetøj (i tilfælde af uheld) og vandpistol med tydeligt navn på.
Vandballoner er IKKE tilladt! Selve vandkampen vil foregå i haven på et tydeligt afgrænset område, med mulighed for at dem der ikke deltager, kan kigge med

 
Lidt om personalefordelingen efter sommerferien
Så står sommerferien for døren og inden vi ser os om – et nyt skoleår. I år har vi jo budt velkommen til tre nye kollegaer, Mathilde i januar og Julia og Tonni her ”officielt” pr. hhv. 1. maj og 1. juni. Vi glemmer nogle gange, at de er ”nye”, fordi de alle blot falder godt ind i vores hverdag og skolens ånd. Dejligt at have dem ombord. I indeværende skoleår har Sanne været på nedsat tid. Hun har haft en tilstedeværelse på 3 (laaaange) dage om ugen og i højsæsoner, som ved optagelse af nye elever og her under prøverne, har hun været her ekstra. Efter ferien fortsætter dette, således at Sanne er her tirsdag, onsdag og torsdag. Sanne kan altså kontaktes de tre nævnte dage. Har I et spørgsmål eller en sag, som ikke kan vente på mandage og fredage tager I blot kontakt til elevens kontaktlærer. Der er lavet en plan for back-up for Sannes funktioner, de dage hun ikke er her. Bl.a. bliver jeg back-up på nogle opgaver. Det betyder, at jeg skal af med nogle af de administrative opgaver. Her har vi været så heldige, at Heidi har sagt ja til at komme et par timer op i tid. Heidis tid bliver så koncentreret på ugens fire første dage – mandag-torsdag. Fredag er kontoret lukket, som det har været tidligere. Til gengæld er kontoret åben kl. 8.00-10.30 på de fire hverdage. Heidi fortsætter med at åbne skolen kl. 7.30, på nær fredage, hvor det er Birgitte, som møder børnene. Birgittes ugentlige fridag bliver så mandag i det nye skoleår, hvor Charlotte og Ole fortsat tager sig af poderne i Timeland. Tonni kommer til at være i Junglen om fredagen i det nye skoleår. Han har allerede været på besøg sammen med Simone, og børnene kender ham.

 
Sidste skoledag
Skolens sidste dag inden sommerferien er fredag den 24. juni. De store holder dog afslutning – traditionen tro – dagen før. I år torsdag den 23. juni, hvor vi sender dem godt afsted. Alle børnene er med til begivenheden og familie til afgangsholdet deltager og har første prioritet til pladserne i salen, men vi plejer at have plads til ekstra forældre, tidligere elever og kollegaer, som måtte dukke op. Efter det officielle i salen spiller Ballonholdet rundbold mod lærere og tidligere elever – og alle andre hepper. Arrangementet foregår fra kl. 10.00 til ca. kl. 13.00. Fredag den 24. juni er skoledag for alle andre børn. Her gør vi skolen klar til sommerferien, og ønsker hinanden god ferie.

 
Et stemningsbillede fra pædagogisk dag i tirsdags
Det var så dejligt endnu engang at være en hel dag på skolen. Bare være - være sammen med alle skolens søde børn og mindst lige så søde forældre. Det har været en stille og rolig dag, som dog startede med en hest der var sluppet ud af dens indhegning (nede ved kirken). Heidi ringede til politiet. Men inden de nåede at rykke ud fandt vi ud af, at Cornelius kendte ejeren af hesten, så han og Jette kørte derned, og det viste sig, at de allerede var i gang med at få styr på hestene igen. Så politiet blev afblæst :-) Jette havde morgenboller med, som vi spiste inden morgenmødet. Børnene har været rigtig meget i salen for både at spille stikbold og høre Techno. Charlotte har sammen med nogle af Urskovsbørnene fået lavet en flot "glemmekasse". Og ellers har vi bare nydt at opleve børnene. Snakket og hygget. Der var ikke så mange af de store børn denne gang (måske de var hjemme for at læse til eksamen)

Kh. Rikke (Lasse og Sebastians mor)

Og tak fra personalet fordi I altid passer på vores skole og dejlige børn, så vi får mulighed for at arbejde i dybden med ting, vi ikke kan finde plads til i hverdagen.

 
Kalender
Ændringer og nye arrangementer er markeret med fed. Alle datoer er inklusive.
Afslutningsfest for Balloner kl. 10-13
Torsdag den 23. juni
Sommerferie
Lørdag den 25. juni
Søndag den 7. august
Skolestart nuværende elever
Mandag den 8. august
Skolestart helt nye elever
Tirsdag den 9. august
Forældremøde Gopler (alle forældre)
Tirsdag den 23. august

Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk