Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
15/8 2016 - NFS NYT 33

Nummer 33

 
Velkommen tilbage til et nyt skoleår på Næstved Fri Skole.
Vi har i denne uge taget imod glade børn – nye som gamle. Der er altid en fantastisk stemning, når alle strømmer ind og ferie- og sommeroplevelser deles og gensynsglæden bobler blandt både børn og voksne. Vi har glædet os til at tage hul på endnu et år og glæder os til løbende at møde alle forældrene igen.

Der er to vigtige dage til kalenderen her i efteråret – den første er det fælles forældremøde for de enkelte grupper (se datoer herunder), som vi håber I alle vil deltage i. Der sker nye spændende ting, som er vigtige, at få information om for såvel nye som gamle forældre. Ligeledes er det en god mulighed for at møde lærerteams og de andre forældre. Den anden dato er lørdag den 8. oktober, hvor forældrebestyrelsen igen byder til en hyggelig arbejdsdag på skolen.

Jeannie

 
Husk fælles forældremøder – alle fra kl. 19-21:
Forældremøderne er ikke kun for ”nye” forældre. Det er vigtigt, at møde op, da der er gode nyheder og informationer om Jeres børns skolehverdag og om det kommende skoleårs planer:

Urskoven (både Jungle og Timeland), tirsdag den 6. september
Goplerne, tirsdag den 23. august 2016
Boblerne, tirsdag den 20. september
Ballonerne, torsdag den 8. september


 
Ture ”ud af huset” – med og uden overnatning
Som altid, når skoleåret starter op, har vi ”ture ud af huset”. Disse er tilpasset aldersgruppe og formål. I år er ingen undtagelse. I august og september udnytter vi det gode vejr og flytter læringen væk fra skolen i nogle dage. Ud over læringen er der et andet meget vigtigt formål med turene – nemlig at ryste grupperne sammen socialt. Der er jo nye elever i alle grupper – både eksisterende elever som er ”rullet op” til en ny gruppe og helt nye elever fra andre skoler. Det giver en ny ”gruppekemi” , og grupperne får et rigtig godt grundlag for det kommende skoleår ved fælles oplevelser og fælles opgaver i andre rammer.

Urskoven (Jungle og Timeland):
23. august Urskoven besøger Faxe Kalkbrud – info er sendt ud. Husk eleverne skal hentes i Faxe kl. 14.00
30. august Urskoven besøger Knuthenborg – info følger senere.

Goplere:
19. og 20. september – Goplerne på tur til Dybsø Naturskole (med overnatning). Information følger senere.

Boblere og Balloner:
30., 31. august og 1. september: Boblere og Balloner på Fur i Limfjorden – information er udsendt.

 
Jagtsæson for lus er skudt i gang
Ferietid er festtid for lus – man mødes på legepladser, campingpladser og mange andre spændende steder – Så selvom vi er et festligt sted, så lad os ikke tage den fest med i skole. Derfor tjek, kæm og behandl børn i alle aldre i weekenden, så vi møder ind fri for de små banditter på mandag.

 
PC til Goplerelever
Ifm at Goplereleverne er begyndt at arbejde via ugeskema i dette skoleår, må de gerne anvende egne PC’er eller Chroome Books i nogle undervisningstimer. Derfor: Har Jeres Gopler-barn en PC eller Chromebook må de gerne medbringe den til undervisningsbrug. Hvis de ønsker, at den skal blive i deres skab på skolen efter skoletid, kan man låne en kodehængelås til at sætte på sit elevskab via Steen. Private PCer er dækket af jeres egen forsikring og denne dækker (formodentligt) kun, hvis PCen er låst inde. Hvis I påtænker at købe en PC til undervisningsbrug (fordi de alligevel selv skal medbringe fra de bliver Bobler), så anbefaler vi stærkt en Chrome Book. Skolen har fortsat nogle Chrome Books til udlån. Spørg Tonny (2423 7066), hvis I har brug for hjælp.

 
Kalender
Forældremøde Gopler (alle forældre)

Tirsdag den 23. august

Bestyrelsesmøde

Onsdag den 24. august

Forældremøde Urskov (alle forældre)

Tirsdag den 6. september

Forældremøde Balloner (alle forældre

Torsdag den 8. september

Forældremøde Boblere (alle forældre)

Tirsdag den 20. september

Bestyrelsesmøde

Onsdag den 21. september

Arbejdsdag på skolen (forældre)

Lørdag den 8. oktober

Efterårsferie

Lørdag 15. oktober

Søndag den 23. oktober

Bestyrelsesmøde

Onsdag den 26. oktober

Bestyrelsesmøde

Onsdag den 30. november

Juleferie

Onsdag den 21. december

Søndag den 3. januar 2017

Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk