Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
6/10 2016 - NFS NYT 37

Nummer 37 – torsdag d 6. oktober 2016

 
Husk: Arbejdsdag lørdag den 8. oktober.
Vi slutter med fælles aftensmad og informationsmøde med bestyrelsen. Husk at til-/framelde her:

https://goo.gl/forms/AujqKBTqayt7t0Sz2

…. og læs nederst i nyhedsbrevet, hvad du evt. kan medbringe til opgaverne:

http://https://goo.gl/forms/AujqKBTqayt7t0Sz2
 
Lus igen igen – tjek, behandl og der skal seddel med hjemmefra på mandag
Vi har desværre konstateret lus igen. Vi vil rigtig gerne have brugt med de små banditter inden indesæsonen for alvor starter og inden det breder sig yderligere. Dette kræver en samlet og dedikeret indsats, hvor vi har brug for alle forældres hjælp: Det er vigtigt, at I alle tjekker jeres børn – uanset alder, køn og hårlængde – og behandler senest over weekenden (8.-9. oktober). OG giver børnene en seddel med i skole senest på mandag, at de er tjekket og evt. behandlet SAMT om I fandt lus. Vi vil rigtig gerne prøve at lokalisere omfanget og i hvilke grupper, der skal gøres en ekstra indsats. Hvis jeres barn ikke har ”tjek-seddel” med senest på mandag den 10. oktober, vil vi tjekke dem tirsdag her på skolen. Det er Sanne der leder tirsdagens kamp-indsats, men det er bedst I klarer det selv derhjemme inden, da det er en stor opgave for os. Sedlen afleveres på kontoret hos Heidi og Jeannie senest mandag den 10. oktober.

MEN HUSK at langt hår skal sættes op – også drengenes! Hår er langt, når det går til skuldrene eller lige over og kan samles i en hestehale.

Husk også at tage en snak med børnene om, at man ikke skal dele kam, børste, huer, caps, hårbøjler mv. Ligesom det er smart ikke at sætte hår på hinanden/lege frisør i en periode, til vi er ”clean” for lus. Det tager få sekunder, at blive smittet, når der er en berøring.

Læs mere om lus, hvordan I bedst behandler mv. på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

http://www.dpil.dk/dpil2005/HTML/hovedlus.htm

Tak for jeres hjælp i kampen!

 
Pædagogisk dag – onsdag den 16. november
Så er det tid til skoleårets første pædagogiske dag. Den ligger onsdag den 16. november og det er en hel dag, hvor vi har brug for at forældrene passer skolen og vores skønne børn. Har du lyst og mulighed for at hjælpe, så kan du kontakte Rikke Kildevæld (Sebastian og Lasses mor), som koordinere dagen. Rikke træffes på mobil: 4141 7600

 
Til arbejdsweekenden:
Vi mangler fortsat to trailere til arbejdsweekenden
Vi mangler fortsat to trailere til arbejdsweekenden – gerne med høje sider. Kontakt Michael (Josefine og Carolines far), hvis du kan medbringe trailer og bil bed krog. Mobil er: 2910 6273


Følgende haveredskaber ønskes medbragt til arbejdsweekenden
Til arbejdsdagen på lørdag kan vi godt bruge diverse haveredskaber, handsker grensakse, trillebør, grave og rive/skuffe redskaber, med andre ord, tage de redskaber med du kan lide at bruge i havetjansen. Vi skal have gjort haven klar til vinter. Hækkesakse er også velkommen gerne med motor.

Vi skal også have fældet et enkelt træ igen….. hulk. Som sidst bidrager naboen (Keld) med en lift og en professionel mand, der skærer det ned. Vi skal selv ”rydde op”, så hvis en af Jer kan medbringe en lille motorsav etc. til opgaven, vil det være godt. Koordiner gerne redskaber med Charlotte.

 
Har du planter, du vil donere?
Hvis du har nogle planter, du tænker, vi kunne blive glade for så tag dem bare med, men du skal også plante den/dem for os, men snak lige med Charlotte om, hvad du har med og hvor, de kan stå.

Kh NFS og Charlotte – Mobil: 5376 3011

 
Udeskoene sættes på hylden efter efterårsferien
Traditionen tro må man ikke gå med udesko indenfor på skolen fra og med efterårsferien og frem til Påske. Der bliver dog alligevel altid lidt vådt på gulvene, når vi møder ind, så derfor husk at børnene skal have indesko med – gerne med gummisål (vandtæt sål) senest efter efterårsferien. I behøver ikke købe indesko – sommerens sandaler eller kondisko kan sagtens bruges, bare sålerne er rene og bare det valgte fodtøj, så kun bruges indenfor på skolen. Hjælp jeres børn med at komme ind i den nye sæsonrytme ved at have de rette indesko med og hjælp dem til at huske, at sætte udeskoene på hylden, når de møder ind. Forældrene må gerne give deres udesko en ekstra tur på måtten, når I henter og bringer. Mange tak for hjælpen. Spørgsmål til skohylder og indesko kan Thomas og Mathilde svare på.

 
Tak for al den dejlige frugt – men nu lukker frugtsæsonen på NFS
Tusinde tak for alt den dejlige frugt, vi har fået. Det er blevet til mange liter dejlig æble- og pæresaft. Men nu lukker vi for frugtpressen for i år og vi har derfor ikke brug for frugt. Til gengæld modtager vi igen gerne boller eller brød til eftermiddagene. Koordiner gerne med Thomas og Mathilde.

 
Frugt og brød til fredag på tværs den 14.10.
Fredag den 14. oktober (fredag inden efterårsferien) holder vi fredag på tværs. Vi har rykket dagen frem i denne måned for at bruge det gode vejr til at afvikle en aktiv OL dag. I den forbindelse vil vi gerne modtage brød og frugt til dagen. Koordiner dette med Thomas, som er medlem af NFS’ Olympiske Komite. Thomas mobil er: 2611 0262.

 
Kalender
Lørdag den 8. oktober

Efterårsferie

Lørdag den15. oktober

Søndag den 23. oktober

Bestyrelsesmøde

Onsdag den 26. oktober

Åben Skole

Torsdag den 3. november

Pædagogisk dag (hel dag)

Onsdag den 16. november

Bestyrelsesmøde

Onsdag den 30. november

Juletræsfest børn og forældre

Mandag den 19. december

Juleferie

Onsdag den 21. december

Tirsdag den 3. januar 2017

Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk