Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
7/11 2016 - NFS NYT 40

Nummer 40 – mandag d. 7. november 2016

 
Materialer søges til Rollespilsværksted
Til vores “Rollespil og The Goplerhold” om fredagen, skal vi have lavet forskellige gimmicks til rollespil starter op igen til foråret. Vi laver nogle forskellige værksteder, hvor man kan lave forskellige effekter,
Vi skal have lavet skjold, og til dette efterlyser vi gamle skumgummi madrasser, lagener og læderbælter. Så har man noget gammelt skumgummi på min. 100x70 cm, som man gerne vil af med, må man meget gerne donere det til skolen.
Amuletter, emblemer og andre klamme gimmicks er en anden del af værkstedet. Til dette kan vi bruge alle mulige forskellige ting, som kan omdannes til rollespil effekter. Her kan vi bruge alt fra fede nøgler, gamle smykker, elver-ører mv., til smykkeskrin, kort sagt alt, hvad eleverne kan omdanne til betydningsfulde effekter. Til brug af vores kappeværksted, kan vi bruge gammelt mørkt velour stof eller hundetæpper. Derudover har vi brug for gamle aviser.

Kontakt venligst Ole, hvis man gerne vil lave en donation til genbrug. Mobil:5074 2564.

Med venlig hilsen
Ole og rollespilsteamet

 
Pædagogisk dag – onsdag den 16. november
Så er det tid til skoleårets første pædagogiske dag. Den ligger onsdag den 16. november og det er en hel dag, hvor vi har brug for at forældrene passer skolen og vores skønne børn. Har du lyst og mulighed for at hjælpe, så kan du kontakte Rikke Kildevæld (Sebastian og Lasses mor), som koordinere dagen. Rikke træffes på mobil: 4141 7600

 
Skolefoto
Så blev der taget et gruppefoto – eller retter sagt tre. Et hvor vi prøver at være seriøse, et hvor vi peger af fotografen og et hvor Sanne bad om ”din bedste grimasse”. Billederne kan downloades her – gratis. Stor tak til Claus – Malene og Rasmus onkel, som tog billederne. Er der problemer med at få fat i billederne, kan man kontakt Tonny: 

http://naestved-fri-skole.dk/s
 
Novemberstemning på Næstved Fri Skole
Tonny har samlet billeder fra de sidste par måneder i en lille film – så her er lidt stemninger fra jeres børns hverdag på NFS:

http://www.youtube.com/watch?v=NV3zuEOIioI
 
Åben Skole torsdag den 3. november
For fjerde år i træk blev der holdt Åben Skole – og igen i år var det lærer, elever og forældrebestyrelse, som tog i mod. I de fire år vi har deltaget har det være meget forskellige dage. Forløbet afhænger meget af hvor mange og hvilke forældre, der kommer. Sidste år var der fx en del med interesse i mellemgruppen og udskolingen – i år var det primært indskolingen, som var i fokus.

Igen i år stor cadeau til vores elever for deres måde at støtte op om arrangementet. Eleverne i Gopler-, Bobler- og Ballongruppen kunne melde sig til at hjælpe. De stod så for rundvisninger på skolen, præsentation af skemaer, snak om, hvordan det er at gå på Næstved Fri Skole – både når man har gået har altid, og når man er relativt ny og kan fortælle om forskellene. Det virker rigtig godt, at forældre og evt. kommende børn, får beskeden direkte fra børnene. Der var stor ros fra de besøgende for børnenes måde at være på og tage ansvar for deres skole og ikke mindst blev der kommenteret på den stolthed børnene havde for deres skole. Vi havde flot besøg af små 15-17 familier. Tak til børn, kollegaer og forældrebestyrelsen for hjælpen.

Redaktion Jeannie

 
Kalender
Pædagogisk dag (hel dag)

Onsdag den 16. november

Bestyrelsesmøde

Onsdag den 30. november

Terminsprøve Balloner

Mandag den 5. december

Fredag den 9. december 2016

Juletræsfest børn og forældre (v. Flora)

Mandag den 19. december

Juleferie

Onsdag den 21. december

Tirsdag den 3. januar 2017

Pædagogisk dag

Fredag den 13. januar 2017

Bestyrelsesmøde

Onsdag den 25. januar

Vinterferie

Mandag den 11. februar

Fredag den 19. februar 2017

Bestyrelsesmøde

Onsdag den 22. februar

Bestyrelsesmøde

Onsdag den 22. marts

Generalforsamling

Lørdag den 1. april

Påskeferie

Mandag den 8. april

Mandag den 17. april 2017

St. Bededag

Fredag den 12. maj

Arbejdsweekend

Lørdag den 20. maj

Søndag den 21. maj 2017

Kr. Himmelfart

Torsdag den 25. maj

Søndag den 28. februar 2017

Pinse

Mandag den 5. juni

Sommerferie

Mandag den 24. juni

Søndag den 13. august 2017

Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk