Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
11/3 2017 - NFS NYT 7

Nummer 7 - lørdag d 11. marts 2017

 
Husk at sæt kryds i kalenderen til: Generalforsamling lørdag den 1. april kl. 10-14 Arbejdsweekend den 20. og 21. maj 2017
 

 
Forældrehjælp til en halv pædagogisk dag – den 30. marts 2017
Så nærmer tiden sig for en halv pædagogisk dag – torsdag den 30. marts 2017. Har du mulighed for at hjælpe fra kl. 12-16.30, kan du kontakte Jeannie på mobil 2040 2242. OBS. Det er en helt almindelig skoledag med undervisning og mødepligt mm andet er aftalt :0)

 
Nyt fra bestyrelsen
OBS! Vigtig information om det forestående byggeri og den kommende Generalforsamling!
Bestyrelsen har holdt møder d. 29/11-16, den 1/2-17, den 22/2-17 samt den 8/3-17. De har hovedsageligt handlet om, hvordan vi skal udvide skolens fysiske rammer. Vi har i denne forbindelse (som tidligere refereret her) været igennem mange overvejelser og alternativer: køb af naboejendommen, arkitekttegnet tilbygning, pavilloner, og nu senest – tømrertegnet ”basisbygning”. Vi har haft to udgaver af denne ”basisbygning” i udbud: den lille udgave med to undervisningslokaler, gang/garderobe og to mindre rum hvor der kan etableres toiletter, og den store udgave der udover de nævnte faciliteter også indeholder et fysiklokale/naturfagslokale og et teknikrum.

Bestyrelsen har, ved mødet den 8/3-17, besluttet at gå videre med den lille udgave, da vi ellers ville være nød til at låne et betydende beløb. Vi har også taget en beslutning om at etablere fysiklokale/naturfagslokale i skolens eksisterende lokaler, og om nødvendigt (afhængigt af de faktiske udgifter for nybyggeprojektet), tage lån til dette. For nybyggeprojektet er lån ikke nødvendigt.

Da vores intention er at holde omkostningerne på et så lavt niveau som muligt, vil den nye bygning ikke, som tidligere planlagt, have direkte forbindelse med den eksisterende skolebygning, da dette vil fordyre byggeriet. Tanken er, at vi kompletterer med en gang/et atrium mellem den eksisterende del og den nye, når økonomien tillader det, hvis det fortsat er hensigtsmæssigt.

Vi glæder os til at både børn og skolens medarbejdere nu kan se frem til nogle bedre fysiske rammer og arbejdsbetingelser. Den nye bygning forventes stå færdig i efteråret 2017.

Bestyrelsen har også talt om den kommende generalforsamling og det dertil hørende café-møde. Overskriften for café-mødet er i år DIGITALE MYTER, et emne der nok berør os alle: børn, unge og informationsteknologi. Til at belyse dette store og betydningsfulde område, har det lykkes os at få Katrine K. Pedersen, forfattere til bogen ”PHONO SAPIENS –det langsomme pattedyr på speed”, at holde et oplæg. I sit oplæg vil Katrine tage udgangspunkt i nogle ofte forekommende myter i den digitale verden, myter omkring børn og unges brug af smartteknologien, og et indblik i hvorvidt disse myter holder stik. Der vil efterfølgende være rum for dialog, sandsynlig gennem en paneldebat om emnet.

Det bliver en spændende dag, så husk at sætte kryds i kalenderen

lørdag den 1. april, kl. 10 – 14!

Café-møde kl. 10-12, og generalforsamling kl. 12-14.

På generalforsamlingen vil I bland andet få indblik i skolens byggeprojekt og dertil hørende økonomi. I vil også få et indblik i bestyrelsens arbejde gennem året ved formand Karsten, og pædagogiske betragtninger ved skolens tilsynsførende Birgit Trier, der altid bringer os en væsentligt og aktuel synsvinkel på det der rør sig i skoleverden.

Bestyrelsen har plads til nye medlemmer! Bestyrelsesarbejdet er et spændende arbejde, der giver dig indblik i dit barns skole, mulighed for at påvirke vigtige beslutninger og for at drive spørgsmål som DU brænder for! Så overvej nu, om det ikke er DIG der skal være bestyrelsens nye kvinde/mand, enten som suppleant eller bestyrelsesmedlem.

Mange varme forårshilsner!
På vegne af bestyrelsen

Siri Steinholtz

 
Kalender
Bestyrelsesmøde

Onsdag den 8. marts

Bestyrelsesmøde

Onsdag den 22. marts

½ Pædagogisk dag

Torsdag den 30. marts

Kl. 12-16.30

Generalforsamling

Lørdag den 1. april

Påskeferie

Lørdag den 8. april

Mandag den 17. april 2017

Pædagogisk dag

Torsdag den 11. maj

St. Bededag

Fredag den 12. maj

Arbejdsweekend

Lørdag den 20. maj

Søndag den 21. maj 2017

Kr. Himmelfart

Torsdag den 25. maj

Søndag den 28. maj 2017

Pinse

Mandag den 5. juni

Sommerferie

Lørdag den 24. juni

Søndag den 13. august 2017
 
Alle datoer er inklusive.

Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk