Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
18/3 2017 - NFS NYT 8

Nummer 8 - lørdag d 18. marts 2017

 
Husk: Sæt kryds i kalenderen til:
Generalforsamling lørdag den 1. april kl. 10-14 (invitation er sendt i sep. mail)
Arbejdsweekend den 20. og 21. maj 201

 
Vi mangler hænder til at passe skolen torsdag den 30. marts
Så nærmer tiden sig for en halv pædagogisk dag – torsdag den 30. marts 2017. Har du mulighed for at hjælpe fra kl. 12-16.30, kan du kontakte Jeannie på mobil 2040 2242. OBS. Det er en helt almindelig skoledag med undervisning til kl. 12.00 og mødepligt mm andet er aftalt :0)

 
Nye kollegaer på skolen
Vi har længe haft brug for ekstra hænder på kontoret til at tage sig af de mange administrative opgaver – nogle har i en periode været varetaget af vores revisor. Heidi har ikke mulighed for at gå op i tid, så vi har nu ansat kollega mere. Helle Hviid Hansen, som skal være 12 timer på kontoret – fordelt på ugens fire første dage. Helle starter den 3. april og møder, når Heidi går hjem. På den måde har vi mulighed for at udvide kontorets åbningstid. Helle er flexjobber og bor i Næstved med sin mand og to større børn.

Vi har jo også søgt efter en ny kollega til indskolingen, og vi har netop skrevet kontrakt med Karen Bresemann Højte. Karen er 38 år og kender lidt til skolen, da hun har været i praktik her i 2014. Karen har siden da arbejdet i indskolingen på Møllevangskolen, hvor hun er klasselærer i 1. klasse og klasselærer i en specialklasse. Karen bor i Brøderup med sin mand og datter. Karen er til udeliv og aktivitet og har bl.a. selv hest. Karen starter den 1. maj og bliver en del af indskolingsteamet. Simone har en overdragelsesperiode sammen med Karen og derefter vil Simone gerne være tilkaldevikar hos os, så vi tager ikke helt afsked med Simone.

 
OBS på bus 689 fra Nr. Tvede -Sørup-Toksværd-Fensmark
Et par af vores opmærksomme elever, som tager bussen fra Fensmark, har fortalt, at busselskabet er begyndt at tælle eleverne, som er med bussen det sidste stykke fra Fensmark og ud til skolen. Ofte er der kun tre med bussen herud. Eleverne er bekymrede for at bussen forsvinder pga for få der benytter tilbuddet. Det er et tilbud, som bestyrelsen har arbejdet med kommunen for skulle komme i stand, og vi vil derfor gerne opfordre til, at man benytter bussen, hvis vi ønsker at beholde tilbuddet om at bussen kører helt herud til os.

 
Tilsyn på Næstved Fri Skole
Som loven foreskriver skal der laves et årligt tilsyn på skolen. Tilsynet munder ud i en rapport, som præsenteres på skolens generalforsamling. Skolens tilsynsførende har i mange år været Birgit Trier, og vi har været rigtig glade for Birgits arbejde og ikke mindst fremlægning på Generalforsamlingen, hvor hun altid sætter Næstved Fri Skole ind i et større perspektiv, og hvad der sker andre steder i samfundet – både lovmæssigt, erfarings- og forskningsmæssigt.

Det er desværre sidste år at Birgit kan føre tilsyn på skolen. Hun blev ganske vist valgt for en ny 4-årig periode sidste år på generalforsamlingen, men regeringens nye lov og stramning på området betyder, at en tilsynsførende max må være på en skole i en 2-årig periode og max på føre tilsyn i 6 ud af 11 år. Det bliver den sidste regel, som gør, at Birgit allerede må fratræde ved udgangen af december i år. Vi kigger efter en ny tilsynsførende via vores netværk og en ny kandidat bliver præsenteret til valg på dette års generalforsamling den 1. april. I år har Birgit dog være her i tilsynets tjeneste og hendes altid spændende rapport fremlægges på Generalforsamlingen igen i år.Redaktion Jeannie

 
Kalender
Bestyrelsesmøde

Onsdag den 22. marts

½ Pædagogisk dag

Torsdag den 30. marts

Kl. 12-16.30

Generalforsamling og café-møde

Lørdag den 1. april

Påskeferie

Lørdag den 8. april

Mandag den 17. april 2017

Pædagogisk dag

Torsdag den 11. maj

St. Bededag

Fredag den 12. maj

Arbejdsweekend

Lørdag den 20. maj

Søndag den 21. maj 2017

Kr. Himmelfart

Torsdag den 25. maj

Søndag den 28. maj 2017

Pinse

Mandag den 5. juni

Sommerferie

Lørdag den 24. juni

Søndag den 13. august 2017

Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk