Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
20/11 2010 - NFS NYT 25

Nummer 25

 
Juleteater – sæt kryds i kalenderen

Den 17. december om formiddagen fra kl. 10-12 bliver resultatet af dramaholdets juleforestilling fremvist på skolen. Med drama-assistance udefra er der gang i forberedelserne til et anderledes juleteater.  – Om de kendte dukker:  Alfred, Polyester, Knold og Tot, B1 og B2 osv. fra de forrige år dukker op, er vist stadig uvist. Vi får se!!!! Sæt kryds i kalenderen.


 
Pædagogisk Dag
Efter juleteater tager alle lærerne af sted til Pædagogisk Dag, og nogle forældre med Helle (Augustas S.´s mor) som tovholder passer skolen. Planen er, at der bliver julehygge med hyggelige aktiviteter. Har I tid og lyst til at være med denne eftermiddag,

 
Og så er der LUS igen
Denne gang i Mellemgruppen. Så … gør det, der er nødvendigt. Tjek dit/dine børn, så han/hun/de er lusefri mandag morgen.

 
Terminsprøve-vagter

 

Det var dejligt at kunne trække på nogle forældre i forbindelse med terminsprøverne. Det er rigtig rart for de unge mennesker at få lov at prøve, hvordan det er at ”gå til prøve”. Netop på vores skole er det langt fra hverdagen med de lidt stramme regler. Vi prøver alle at se på prøverne som en måde at opdage, hvor der skal arbejdes. At ”komme til” at skrive dansk stil i en forkert genre er fx en fin måde at få et mere indgående genrekendskab på osv. Eller få praktiske erfaringer: At glemme sin formelsamling og så have brug for den. At opdage, at der slet ikke er installeret et ordentligt skriveprogram i den medbragte ”spille”computer. At finde ud af at ordbogs-CDrommen ikke vil samarbejde med computerens programmer.


 
Fra skolemøde


Det nye musiklokale er nu taget i brug. Foldedøren er endelig helt på plads, og i går blev brandtrappen til 1. salen sat op. Der pippes nu om undervisere i musikalske instrumenter. Nogle elever undersøger, hvor stort behovet er, og et punkt om puljetimer til musikundervisning bliver andenbehandlet på næste skolemøde.


 
Tippe

 Tippe er væk i en periode, men vender tilbage lige inden jul. Hun er på teatertur i Colombia. Vi forsøger at finde en, der kan overtage Tippes kuffert for en tid og måske bidrage med noget andet spændende nogle eftermiddage om ugen.


Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk