Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
7/12 2010 - NFS Nummer 26

Nummer 26

 
Forældre til julehygge

Tirsdag den 7. december 2010

Kære forældre! Kun tre forældre har meldt sig til at støtte op om at julehygge på skolen fredag den 17., mens lærerne snakker pædagogik. Ring til Helle (Augusta S.´s mor) 22 16 62 77 og meld dig til. Eftermiddagen skal handle om at julehygge med børnene på forskellig vis.

 


 
Teatertur

Vi var heldige at få tilbudt billetter til Grønnegade Teaters juleforestilling ”grantræet”. Tre af skolens elever spiller med i forestillingen og ca. 70 af skolens elever tog af sted og nød den efter sigende meget poetiske forestilling.


 
Børnesår

Flere børn i Urskoven har fået konstateret børnesår. Hold derfor øje med jeres børn. Børnesår er meget smitsomme, derfor gælder følgende: Har et barn børnesår, må han/hun ikke komme i skole, før sårene er tørret ind og skorperne faldet af. Læs i øvrigt børnesår på Netdoktor


http://www.netdoktor.dk/
 
Sne
I øvrigt har ugen været præget af det kraftige snefald. Vi håber, at Danmark nu har vænnet sig til vinteren, og at der ikke bliver flere snestorm-varsler inden jul. Skolen ser smuk ud i sin hvide dragt, og børnene nyder de mange legemuligheder, der bliver åbnet.

 
Bobler og Balloner

 

I Boblergruppen bliver der arbejdet med projekt i hele næste uge. Der fremlægges tirsdag den 14.

 

Flere i Ballongruppen skal i praktik og er derfor væk i uge 49.


Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk