Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
15/12 2010 - NFS NYT 27

Nummer 27

 
Mandag den 13. december 2010

Fredag d. 17. december:

Julehygge med nisseteater


 
Mandag d. 20 og tirsdag d. 21 i uge 51


Af erfaring ved vi, at mange forældre beder deres børn fri i dagene op til jul, i særdeleshed, når de sidste to dage er en mandag og tirsdag. Derfor har Urskoven, Goplerne og ”De Store” lagt nogle konkrete planer for dagene – der er ikke normalt skema.

Urskoven:

I Urskoven skal der gøres rent, læses og hygges med kreative sysler.

 

Goplere:

Oprydning og rengøring. Og så vil der endelig være tid til at spille Talisman og/eller andre spil over længere tid. Mon ikke der er nogen, der vil lære Hans spillet Talisman?? Gustav og David (gamle elever) dukker nok op og spiller med en af dagene.

 

Boblere og Balloner: 

Der vil være oprydning i egne lokaler, hylder, mapper og skabe.

Derefter oprydning i forsamlingshuset og lidt julehygge.


 
Cafeen

En beslutning om at lukke for salg i cafeen blev truffet i denne uge - det har været en fantastisk tid. Planen er, at det fortsat kan være muligt at varme sin mad i cafeens ovn og microovn. Der skal en godkendelse til, da oprydning og rengøring i forbindelse hermed er vigtig. Det gælder også den fine kaffebrygger, der nu har fået plads i Det lille Køkken.


 
Frugtordning

Den bebudede frugtordning ”et stykke frugt pr. dag med EU-støtte” til alle de elever, der tilmeldte sig, er desværre ikke blevet til noget. Der var kun 10 elever, der tilmeldte sig, og da et sådant tiltag kræver en del administration, synes det ikke besværet værd.


Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk