Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
9/1 2011 - NFS NYT 2

Nummer 2

 
Snerydning og parkering

Kommunens parkeringsplads har efter nytår været svær tilgængelig. Det er for os på skolen et nyt problem at skulle tage stilling til. Der har tidligere år kun været ganske få dage, hvor sneen har givet problemer, og vi har aldrig gjort ret meget ud af at rydde for sne.

 Vi kunne godt ønske os bedre parkeringsforhold, men de forsøg på en løsning, vi har haft i gang, er blevet bremset fra byens side. Kommunen er dog i gang med sammen med os (primært Jonas fra bestyrelsen) at nytænke pladsen mellem forsamlingshuset og skolen, så der arbejdes på sagen. 

Vi har haft kontakt til kommunen omkring snerydning på p-pladsen. Kommunens politik er at nedprioritere områder som p-pladser – de rydder dem ikke som en del af den almindelige snerydning. Vi fik dog en aftale om, at sneploven ville bruge 5 minutter på at rydde pladsen her til morgen, inden vi mødte ind. Dejligt. Vi har desuden arrangeret snerydning langs vejen på skolens side, så det igen skulle blive muligt at parkere i skolens side af vejen. 

Et besøg af vores genbo i går gjorde os opmærksom på, at denne har en irritation omkring forældres parkering langs hans grund. Vi beder jer derfor bakke op om et godt naboforhold ved ikke at parkere langs vejen over for skolen og heller ikke benytte hans vendeplads, idet den er privat.


 
Godt nabo- og genboskab

Vi har altid haft et rigtig godt forhold til familien på den anden side af vejen – det vil vi gerne fortsat have. I forbindelse med genboens besøg blev det klart, at vore elever i længere tid har haft svært ved at holde sig ude af hans område, som strækker sig helt hen bag bænken ved busstoppestedet.

 

Vi har bedt eleverne om at respektere hans ejendomsret ved ikke at lege på området bag busstoppestedet og ikke at hente bolde i hestefolden uden først at have indhentet tilladelse. Det er ikke det store problem i denne del af året, men bliver nok aktuelt igen til foråret.


 
TAK for hjælpen

En stor tak til alle de aktive forældre i forbindelse med julearrangementet inden jul! Det lader til at have været en rigtig hyggelig eftermiddag – for os var det lidt sært at skulle af sted og ikke være med til at hygge, men…. En STOR TAK til arrangørerne!!

 

Vi havde en meget lærerig eftermiddag med fokus på konfliktløsning.


Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk