Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
28/1 2011 - NFS NYT 4

Nummer 4

 
Tøjbyttedag. Fredag den 11. februar fra kl. 14

Fredag den 11. februar fra kl. 14 vil vi holde tøjbyttedag.

 

En dag med tøjbytte og hygge.

 

KOM OG VÆR MED!

 

Hvis nogen vil bage til hyggen – ring til Flora (mor til Mille og Maria) på 27 15 59 54.

 

På gensyn Augusta S. og Flora


 
Spændende ny skolemødebeslutning

I et stykke tid har nogle af drengene i Urskoven været utilfredse med, at de som gruppe brugte legetid på forskellige former for elektroniske spil. Sammen fik Urskoven formuleret et forslag til skolemødet.

Beslutningen, der blev truffet på skolemødet, er, som følger: For elever fra Urskoven og Goplergruppen gælder det, at alle former for elektroniske spil kun er tilladt om fredagen efter kl. 12.

For Balloner og Bobler gælder den tidligere regel, der siger, at spil er tilladt dagligt efter kl. 12.

Nye tider – nye lege – nye beslutninger - sådan er det lige nu – senere vil reglen måske igen blive ændret.

Den har været gældende i lidt over en uge. I går søgte nogle elever fra Goplergruppen dispensation for reglen, men fik nej. Det er spændende, når skolens demokrati kommer i spil – men også surt, når man ikke får sit forslag igennem. Næste skolemøde er de måske bedre forberedte og har et mere gennemtænkt forslag, som kan gå igennem – der er tit alternative muligheder, hvis noget er vigtigt for én. Helt samme forslag kan først tages op igen efter 1 måned, med mindre der er nye argumenter eller en ny situation er opstået.


 
Legetøjsbiler eftersøges

Legetøjsbiler af god kvalitet op til 15 cm eftersøges

Har du nogle, du vil donere, tager Kris imod;-)


 
Tandemcykler

 Skolen er blevet ejere af 7 (eller 8?) flotte brugte tandemcykler, der de sidste somre har kørt Bornholm rundt med turister. Nu skal de bruges til ture ud i naturen omkring vores skole. Sidste år besluttede skolemødet, at sikkerhedsudstyr er påkrævet, når man cykler ud på tur. Det vil derfor være rart, at skolen har hjelme til udlån.


 
Sikkerhedsudstyr til cykelture

 

Har I cykelhjelme, cykeltasker, cykelreflekser liggende i jeres gemmer og ikke bruger dem, har I måske lyst til at donere dem til skolen. Charlotte tager imod.


 
Efterlysning af bøger

Skolens bibliotek har efterhånden rigtig mange bøger, som børnene er glade for at læse. De mest populære er lette bøger i fantasygenren. Desværre har vi også lidt svært ved at holde styr på dem. De går fra hånd til hånd og ender indimellem på en fjern hylde eller i en taske og føles VÆK. Lige nu mangler vi styr på følgende titler:

 

Sarin i Svovldalen

 

Sarin i Saltminen

 

Sarin og Stjernetårnet

 

Spejlslottet nr. 4, 5 og 6

 

Sarin no 4 (in English)

 

En efterlysning på morgenmødet har ikke givet resultat, så nu prøver jeg denne vej.


Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk