Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
14/3 2011 - NFS NYT 7

Nummer 7

 
BRÆNDE!

 Med forårets komme vil behovet for brænde til bål i haven øges. Har du knuder liggende, modtager Kris dem gerne.


 
Projektarbejde

Ballonholdet har i dagene fra 21. februar til 2. marts arbejdet i projektform med overskriften ”Kulde og Varme”. I projektet skulle der indeholdes elementer fra fagene dansk, geografi og matematik. Den skriftlige del skulle skrives som en artikel. Der skulle laves en Youtube video. I præsentationen tirsdag den 2. marts skulle Prezi bruges som præsentationsværktøj.

 

se eks. på film her

 

http://naestved-fri-skole.dk/projekt-ballon-2011


http://naestved-fri-skole.dk/projekt-ballon-2011
 
Audition til Kulturfestarrangementet
Årets Kulturfest løber af stabelen med to forestillinger den 14. april. Denne og næste fredag afholdes der audition. Vil man gerne være med med optræden, skal man her møde op og vise, hvad man har i tankerne, så arrangørerne kan få et overblik over, hvordan det samlede arrangement kan komme til at se ud, hvordan flere bidrag kan blive til ét mm.

 
Fastelavn og Store Kagedag

Som altid en MEGET glædesfyldt og hyggelig dag, som både børn og voksne glæder sig til. I år havde jeg glæden af at være tvungen observatør gennem størstedelen af arrangementet (pga en brækket fod) – måske oplevede jeg derfor endnu mere intenst, hvor fredfyldt dagen forløb, og hvordan følelsen af fællesskab var stærk. Et kagebord bugnende af lækkerier – man skulle tro det ville skabe kaos, men nej, små og store hjalp med ganske få uheld hinanden med at balancere de spinkle paptallerkener – og af erfaring ved de fleste, at der IKKE bliver spist op, så man kan komme både 2., 3. og 4. gang. Én gang om året er der kage NOK!!

Tak til alle der bidrog med tilstedeværelse, dragter og kager. Og til lykke til kattekonger og – dronninger og bedst udklædte. Og tak til arrangørerne Rikke og Silas.


 
SØGES!!
Fra den 28. marts og 3 uger frem får vi hjælp af to praktikanter fra Ollerup Lærerskole. Mette, som er den ene, søger et sted at bo i de tre uger. Er der mon en familie, der kunne tænke sig at have Mette boende? I så fald, tager Jeannie imod besked på skolens nr. 55 70 10 54.

 
EFTERLYSNING AF BØGER

(indtil bøgerne dukker op – fast rubrik)

 

Lige nu mangler vi styr på følgende titler:

 

Sarin i Saltminen

 

Sarin og Stjernetårnet

 

Spejlslottet nr. 4, 5 og 6

 

Skolens bibliotek har efterhånden rigtig mange bøger, som børnene er glade for at læse. De mest populære er lette bøger i fantasygenren. Desværre har vi også lidt svært ved at holde styr på dem. De går fra hånd til hånd og ender indimellem på en fjern


Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk