Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
7/4 2011 - NFS NYT 9

nummer 9

 
Sæt X i kalenderen mandag den 28. april
Sæt X i kalenderen mandag den 28. april. Kom og vær med til at snakke om adgang til Internet på skolen. Indbydelse følger.

 
Den Frække” fødselsdagssang

 

En 6-årig fyldte år og det var første skoledag for fire nye Urskovsbørn. Fødselsdagsbarnet ville gerne have fødselsdagssang og valgte ”Den Frække”.

 

Sangen er rigtig fræk med ord som jeg slet ikke vil skrive her. Den er blevet bragt til skolen af Tippe. Hun har lært den af en murersvend, som fortalte, at den altid blev brugt i ”Skurvognen”, når nogen havde fødselsdag. Når børnene elsker den, er det fordi den med sine frække ord bringer sangglæden og lysten frem hos alle. Selv teenage-drenge synger med, og alle får et smil frem, når vi når til de frække ord. Selv er jeg ikke helt nået til at synge dem – både fordi det er lidt provokerende, men også fordi sangen er rigtig hurtig, så jeg har svært ved at følge med.

 

Denne forklaring er især til de nye forældre, som nok blev lidt overrumplede af en sådan sang – jeg synes der skulle en forklaring til.


 
Kulturfestuge – en NFS-tradition

I næste uge er det kulturfestuge fyldt med aktiviteter – afsluttende med to forestillinger kl. 16 og kl. 18 torsdag den 14 og oprydning fredag. På skolen vil der torsdag også være udstilling af kreative ”elev-arbejder”.

 

Morgentimer for Urskovseleverne bibeholdes, ligeså morgenmøderne kl. 10-10.15.

 

NB! Alle elever, der skal optræde, SKAL være på skolen mandag, tirsdag, onsdag kl. 9 til 14 (gerne 15), torsdag fra kl. 9 til 19, fredag kl. 9 til 13.


 
daglige nyhedsbreve

Det er planen, at der skal udkomme daglige nyhedsbreve og blive lagt billeder og eventuelt videoer ud på skolens hjemmeside www.naestved-fri-skole.dk med glimt fra ugens aktiviteter, interviews mm. Så følg med i ugens forløb ved at læse nyhedsbrevene, og tjek ind på skolens hjemmeside og se fotos og eventuelle videoklip.

 

Alle elever har tilmeldt sig aktivitetsområder: forestilling, scenografi, teknik, tæppe-syning, pressekorps, konfliktløsningskorps, madhold, udstilling og påskeaktiviteter, prøveforberedelse, udendørs klargøring, oprydning.


 
Flere kuturuge oplysninger

NB! Elever, der har lavet små dukker til slottet sammen med Tippe skal tage dem med. De skal bruges!!!

 

Værd at bemærke er også, at der dagligt vil blive serveret en let frokostanretning. Torsdag – forestillingsdagen, hvor de fleste elever skal være her til sent, vil der desuden blive serveret en varm ret senere på dagen. Budgettet er ikke til servering af andet end kaffe/te mm, når forældrene kommer for at se den ene eller den anden forestilling.!

 

Vi voksne glæder os meget til en anderledes uge, og vi har indtryk af, at det også gælder eleverne. Minderne fra tidligere års kulturfestuger er heldigvis gode.


 
PS. Prøveholdet skal til fysik onsdag og har fransk tirsdag!!

Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk