Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
16/4 2011 - NFS NYT 10

Nummer 10

 
Kulturfest

Her sent fredag eftermiddag et lille hurra for endnu en fantastisk kulturfestuge med to forrygende forestillinger i går.

 Vi har brugt det meste af dagen til at få ryddet op. Som mad-ansvarlig sammen med Hans var det også for mig en overraskelse, hvad forestillingen ville byde på, og jeg blev også i år rørt til tårer af de skønne børn, der med et fantastisk mod stod der på scenen foran rigtig mange mennesker. Talentfulde – koncentrerede – og sammensætningen af forestillingen var helt i top – lige fra indgangen med den store forvandling, der var sket til en verden under havet, til sidste sangs konfetti-drys.

Det var også dejligt at kunne vise nogle af de fine ting, børnene har lavet her. De små dukker, der har inspireret til slottet og dets omgivelser, malerierne og de fine påsketing præsenterede sig flot i Junglen!!

En stor tak til alle der har medvirket – både på og bag scenen og på skolen med oprydning, madlavning, journalistik osv.

 Det er bare så dejligt en gang imellem at bryde hverdagens mønstre – og selv det at være en del af madlavningsholdet var fantastisk!!!


 
Folkeskolens afgangsprøver
Så nåede vi endelig datoen, hvor udtræksfagene kunne meldes ud. For vore elever er der i år blevet udtrukket biologi som det naturvidenskabelige udtræksfag og historie som det humanistiske udtræksfag. Datoerne for

 
HJÆLP SØGES:

Er der mon nogle forældre derude, der kunne tænke sig at hjælpe os ved at stå til rådighed som prøvetilsynsførende?

 

Det drejer sig om:

 

mandag d. 2/5 kl. 8.40-12.30

 

tirsdag d. 3/5 kl. 8.40-10.30

 

onsdag d. 4/5 kl. 8.40-13.00

 

Tirsdag d. 10/5 kl. 12.40-13.30


Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk