Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
20/8 2011 - NFS NYT 13

Nummer 13

 
ARBEJDSWEEKEND

Endnu en gang en fantastisk oplevelse – se fotos og videos på skolens hjemmeside.

STORT TAK til både arrangører (bestyrelse og Jeannie), til dagens sjakbajser og til alle der mødte op og gav en hånd med.

Der er SÅ meget der kan lade sig gøre, når vi er mange om det!!

Og så en fantastisk stemning og god mad i tilgift!!

 Var I ikke med denne gang, har I chancen i september.


 
Velkommen Alfred – ny pedel

Ja, det viste sig ikke at være så svært – så allerede nu har vi ansat Alfred, som bare kan det hele. Vi har allerede nydt godt af hans arbejdsindsats og har en del opgaver, han kan tage fat på.


 
Fra skolemødet

 

 

Intromøde

 

 

 

Tirsdag d. 31., altså i morgen er der introduktionsmøde /åbent-hus for de nye små elever, der skal starte til august. De kommer kl. 13 til en fælles introduktion i Urskoven.

 

 

Også reglen med hensyn til spil er der nu lempet på. Punktet blev sendt til 2. behandling på sidste skolemøde, idet der kun var ganske få elever mødt op til at bakke det op. Denne gang var der mødt en stor gruppe Urskovsdrenge op, for hvem det er vigtigt. Drengenes argumenter handler om, at dagene kan være lange, og at det er rart at kunne sætte sig ved computeren om eftermiddagen, når legene ebber ud, bliver afbrudt, bl.a. fordi mange begynder at tage hjem.

 

Der må spilles computerspil fra kl. 14 alle dage. Punktet kommer på skolemødet igen om 14 dage – så ser vi på, hvilke konsekvenser for leg og samvær, det har.

 

 

 


Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk