Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
19/9 2011 - NFS NYT 15

Nummer 15

 
Nye elever

Nye elever

Alle nye elever har skolestart tirsdag den 18. august kl. 8.30. Velkommen til jer alle sammen.

 


 
FRA KONTORET

 

Husk at skrive yngre søskende på venteliste for at sikre en plads!

Søskende har fortrinsret til optagelse på Næstved Fri Skole, men vi kan kun garanteret optagelse, hvis vi ved, I er interesseret i en plads til jeres yngre søskende. Derfor skal de skrives op, så vi kan registrere dem på vores venteliste.

I skal ikke lave en ny skriftlig ansøgning - blot udfylde en opskrivningsblanket fra vores hjemmeside og sende den til skolens kontor.

Rigtig god sommerferie til alle/ Jeannie

 


 

Lege- og venskabsliste

Sammen med dette nyhedsbrev sendes en komplet telefon- og adresseliste, så der kan laves legeaftaler/holdes kontakt i sommerferien.

EN FREMLYSNING …

Mangler du et sæt nøgler?

Ifm med sidste skoledag har Alfred fundet et sæt med tre små nøgler - to med sort og en med mørkegråt plastik på. Det ligner nøgler til en cykel.

Send en mail på friskole@hotmail.com, hvis det er dine nøgler.

… OG EN EFTERLYSNING

Gennemsigtigt låg til rundt kagefad forsvandt i l’bet af arbejdsweekenden i maj. Finder du det, bedes du ringe til Lisbeth (Freja O´s mor) på 24 42 99 52.

 

Lukker søges

Den sidste periode har vi haft lukkere, der hørte til Ballon-holdet – det betyder, at vi efter sommerferien skal ansætte en eller to nye folk til tjansen. Jobbet består i hver dage inden skolens lukketid at sørge for aftørring af borde, generel oprydning, opsætning af stole, tømning af skraldespande, lukning af vinduer, igangsætning af opvaskemaskiner mm. Der er tale om 1 times arbejde til almindelig ”unge-løn”.

Det er smart at være to om at dele jobbet, da det så er let at aftale bytning, hvis der er brug for det.

Er du interesseret, skal du sende en skriftlig ansøgning til skolens mail: friskole@hotmail.com – ansættelsessamtale vil finde sted lige inden skolestart eller på første skoledag

 


Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk