Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
19/9 2011 - NFS NYT 17

nummer 17

 
Skolefoto

Der er nogle elever, som fravalgte at få taget portrætfoto sidste fredag. Hvis disse elever ønsker at købe gruppebilledet af hele skolen, skal I sende en mail til skolens kontor (friskole@hotmail.com) med elevens fulde navn, så skaffer jeg jer et "log-on", så I kan købe billedet. Lige da billederne var lagt på nettet, stod der en lidt uhensigtsmæssig tekst på gruppebilledet nemlig "medarbejdere". Dette er nu rettet.

 

Jeannie


 
Endnu en Gopler-tur
Charlotte og Hans inviterer Goplerbørnene med på cykeltur med hemmelig destination den 16. september. Der vil blive sendt en mail til forældrene til de børn, der tilmelder sig.

 
ARBEJDSDAG!
Husk at reservere lørdag d. 24. september, hvor skolen holder sin årlige efterårsarbejdsdag

 
Elektronisk skole

 

Vi bruger sjældent at sende sedler med eleverne hjem – det er for usikkert, de glemmer at aflevere dem hjemme. Vi kommunikerer fortrinsvis via mail. I forbindelse med atletikarrangementet havde skolen brug for forældrekontakt – vi kunne konstatere, at nogle forældre ikke tjekker mail hyppigt. Hvordan får vi en sikker kommunikationsvej til jer forældre? Emnet vil blive berørt ved de kommende forældremøder i de forskellige elevgrupper.

 

Pædagogisk dag

 

Skoleårets første pædagogiske dag bliver fredag den 7. oktober. Traditionen tro ”passer” forældre skolen denne dag. Der skal bruges både ”gamle garvede” forældre og nye forældre. Er du interesseret i at være en del af forældre-gruppen, der denne dag passer på store som små, skal du henvende dig til Flora, som også i år har påtaget sig opgaven som tovholder. Flora (mor til Maria): 27 15 59 54.

 

Ny juletradition:

 

Bestyrelsen har nikket godkendt og sagt GO til et ønske om en ny juletradition. På sidste skoledag inden jul – i år tirsdag d. 20. december kl. 13-16 – inviteres til julekomsammen med stort juletræ i forsamlingshuset. Vil I have indflydelse på eller bidrage til arrangementet, er I velkomne til at kontakte Flora, som er initiativtager og tovholder: 27 15 59 54.


Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk