Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
1/10 2011 - NFS NYT 19

NUmmer 19

 
Gopler-cykeltur fredag den 14. oktober

Fredag den 30. september 2011

 

Gopler-cykeltur fredag den 14. oktober

 

Turen ud i det blå på cykel for Goplergruppens elever blev aflyst tidligere på måneden pga sygdom. Hermed annonceres den endnu en gang. I vil få en mail direkte i begyndelsen af næste uge, hvis jeres barn tilmelder sig turen. Vi skal have hjælp til afhentning af børnene et hemmeligt sted, så vær opmærksomme, når mailen kommer – den skal besvares.


 
Tusind tak

Tusind tak til alle efter endnu en dejlig forældre-arbejdsdag. Det var en stor fornøjelse at være sammen med så mange glade og flittige mennesker. Gulvet blev lagt, vægge og mure blev malet, ukrudtet blev luget væk, der blev sat hængekøjer op, kaffen blev lavet og drukket, kagen blev spist, der blev sludret, sunget, danset og spillet teater. Der blev også taget billeder, og her (link) kan de ses, hvis man sku have lyst til at få et kig på hvad de andre lavede eller bare mindes en god dag.

 

Næste gang er arbejdsweekenden d. 9-10. juni, hvor vi også skal spise, feste og (for de seje) overnatte i telt. Sæt kryds i kalenderen!

 

Hvis nogen skulle have noget på hjerte, forslag eller andet, i forhold til kommende arbejdsdage/weekender, så er I meget velkomne til at skrive til pernilleph@gmail.com.
Hilsen,

på bestyrelsens vegne, Pernille


 
Også på skolens vegne
Også på skolens vegne siger vi mange tak både til bestyrelsen som arrangører og til alle deltagende forældre og børn, fordi I endnu en gang har gjort jeres til en flottere skole!

 
Farlig – især som cyklist

Kære alle på Næstved Fri Skole.

 

Min familie og jeg bor i Fensmark, og min søn har sin daglige gang på Næstved Fri Skole. Skolevejen går bl.a. igennem Stenskoven, en vej som ikke er den bedst egnede skolevej. Jeg kører for det meste selv ruten i bil, men nogle gange også på cykel og ved, at der bliver kørt rigtig stærkt igennem skoven.

 

Skoven er meget smuk at køre i, men den er faktisk også ret farlig – især som cyklist! Årstiderne skifter og det samme gør lyset i skoven. Mange tænker måske at det værste tidspunkt er om vinteren, hvor det er mørkt. Jeg vil mene at det er lige så farligt at køre i skoven, når der er blade på træerne. Når solen skinner skal øjnene vænne sig til mange skift, og det er faktisk med til at mindske sigtbarheden markant!

 

Når vi sammen kører i bil gennem skoven, har vi gang på gang set børn store som små og forældre på cykel på vej ud til skolen, og det gibber hver gang i mig, når jeg ser jer køre uden ordentlige synlige reflekser og lys på cyklen. Det er ikke et lovkrav at have lys på cyklen om dagen, men det gør virkelig en forskel især igennem skoven.

 

Jeg vil derfor gerne opfordre alle der færdes på cykel i skovene om at tænke sig godt om. Næste gang du kører igennem en skov i bil, så prøv at lægge mærke til cyklisterne – hvor synlige er de? Hvor synlig er du på en cykel?

 

Med denne opfordring ønskes I alle er herlig weekend.

 

Mange hilsner fra

 

Dorthe Rosantus


 
Stor beklagelse stor fra FotoIT Aps

Kære forældre !

 

Jeres skolefotograf for denne sæson er FotoIT ApS. Vi er et fotofirma som værdsætter aftaler meget højt. Når FotoIT ApS kan gå på banen med en leveringstid på 10 arbejdsdage, er det:

Fordi alt vores ”forarbejde” er i top.

Fordi vi har valgt en strategi som indebærer at alle kunder skal have en god oplevelse.

Fordi vi gerne vil være jeres foretrukne skolefotograf.

Som nye aktører i branchen ved vi også at der vil blive set meget på hvad vi gør, og hvordan vi gør det. Alle øjne vil være rettet mod os, såvel fra jer, men også fra vores konkurrenter.

 

Det var derfor med stor beklagelse vi erfarede, at vores internetudbyder var erklæret konkurs. Det satte FotoIT ApS i en utrolig vanskelig situation. Vi har indtil den 26. september arbejdet med begrænset hastighed på vores internet, hvilket har medført at telefonnet og ordreproduktion har været kraftigt berørt.

 

Mandag den 26. september var så dagen, hvor alt kunne normaliseres.

1) Mails kan igen besvares.

2) Telefoner kan igen besvares (vi har IP-telefoner)

3) Ordre kan igen behandles i normalt tempo.

 

Vi vil gerne forsikre jer om, at vi har styr på alle ordre, som er indkommet i denne sæson.

FotoIT ApS forventer derfor følgende:

Inden udgangen af uge 39 forventer vi at alle ordre fra august måned er udsendt.

Inden udgangen af uge 40 forventer vi at alle ordre fra uge 35 + 36 + 37 er udsendt.

Inden udgangen af uge 41 forventer vi at alle ordre fra uge 38 + 39 + 40 er udsendt

Det vil sige, når vi kommer til uge 42 (efterårsferieugen) skulle alt være normaliseret.

 

Vi ved hvad et godt og fasttømret samarbejde betyder - derfor håber vi også meget på jeres forståelse.

 

Lad os lige minde om at vi har afdeling både i Jylland og på Sjælland, som I alle er velkomne til at kontakte.

Jylland Tlf. 86184518.

Sjælland Tlf. 48760030

 

 

Med venlig hilsen

FotoIT ApS

 

 

Kim Holzmann

 


Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk