Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
27/10 2011 - NFS NYT 20

Nummer 20

 
Endnu en gang aflyst

 

 

Cykelturen ”ud i det blå” for Goplerbørnene måtte endnu en gang aflyses. Hans` rygskade i forbindelse med et løft viste sig at være værre end først antaget. Med flere lærere væk af andre grunde var vi ikke i stand til på betryggende vis at få vikardækning hele vejen rundt og besluttede at aflyse endnu en gang. Vi håber at kunne gennemføre turen på et senere tidspunkt. Øv.

 


 
Hanna på pension og alligevel ikke helt

Som de fleste er klar over, nærmer tiden sig, hvor Hanna skal fratræde, fordi hun går på pension.

 

Vi har allerede introduceret fantastiske Birgitte til forældrene i Timeland, og alle børn på skolen kender Birgitte, som har været her siden skolestart i august som tysklærer for de ældste, dansklærer for Goplerne og som fast vikar for Hanna om onsdagen i Timeland og som vikar hist og pist i øvrigt.

 

Hanna forsvinder dog ikke helt, når hun ikke længere har sin daglige gang i Urskoven. Hanna skal rigtig mange nye ting, som hun nu får mulighed for, når hun ikke længere er i et fuldtidsjob, men vi har en aftale om at benytte os af dels hendes kendskab til skolen dels hendes fortid som konsulent. I de perioder det passer i hendes øvrige liv, vil hun have sin gang her..

 

Sidste almindelige skoledag for Hanna er fredag den 9. december. Birgitte er fuldtidsansat fra den 1. november, så der er en overlapningsperiode på godt en måned.

 

- det er altid svært med forandringer – denne forandring har vi forberedt os rigtig godt på

 

- – og forandringer bringer også altid spændende nyt!


 
Ups, ups...

Hov ved en fejl kom linket til fotos fra arbejdsdagen ikke med i sidste NFS NYT, men kig alligevel ind på skolens hjemmeside – der er rigtig mange gode fotos fra dagen – en gruppe af børn plus Malthe O´s far havde rigtig travlt og fik taget mange gode billeder.

 


 
Efter ferien
Efter ferien bliver der igen ændringer i skemaerne – ikke drastiske ændringer, men små ændringer – nye muligheder. OG SÅ er det tid at ønske en rigtig god efterårsferie til alle.

Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk