Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
4/12 2011 - NFS NYT 23

nummer 23

 
RECEPTION FOR HANNA

FREDAG D. 9. DECEMBER kl. 14-16

 

På Næstved Fri Skole

 

Kom og vær med til at sige tak til Hanna for mange års fantastisk skoleliv.

 

Skolen byder på en forfriskning og hygge mm !!!!

 

Hvad ville Timeland dog have gjort uden Hanna Arnholtz Torm Hansen???

 

Hvad ville Urskoven dog have gjort uden Hanna Arnholtz Torm Hansen ???

 

Hvad ville Næstved Fri Skole dog have gjort uden Hanna Arnholtz Torm Hansen???

 

Hvad ville den danske og grønlandske folkeskole have gjort uden Hanna Arnholtz Torm Hansen?

 

Med venlig hilsen

 

Næstved Fri Skole


 
Sygdom blandt lærerne

Vi har og har haft sygdom blandt lærerne i denne og sidste uge – Hans er stadig på nedsat tid pga sin ryg, og Charlotte er syg med influenza, også Hanna måtte lægge sig en enkelt dag. Kun få timer er blevet aflyst, men nogle af nisseteatertimerne har vi været nødt til at aflyse.

 

Udover sygdomsfraværet har vi haft lærere på kursus: både Kris, Tonny og Sanne har inden for den sidste måned været af sted i henholdsvis 1, 2 og 3 dage. Kris skal af sted endnu 2 dage i denne uge. Kurser beriger kursisterne, og sygdom havde vi ikke planlagt med, så vi (tilbageværende voksne og børn) bestræber os på og er fantastiske til ikke at lade os forstyrre – vi savner dem, der ikke er der, med anstand og holder tungen lige i munden.


 
HJÆLP TIL SMÅKAGEBAGNING ØNSKES

Er der mon nogen, der har lyst til at hjælpe med årets småkagebagning til vores årlige juleteater, der spilles i fire adventsstykke??? Vi plejer at dele en vaniliekrans ud til hver tilskuer i forbindelse med opførelserne, og det er som regel en stor fornøjelse at lave dej og at forme/bage småkagerne, som man gjorde det i gamle dage. Det skal helst være en fredag mellem kl. 10 og 12.30, for i det tidsrum er vores køkken ledigt.

 

 

 

HAVES: BØRN, KØKKEN, PLANTER OG PLANER, HJÆLP SØGES

 

I haven skal vi have plantet nogle hækplanter, og der skal jordforbedres i plantehullerne, som afdækkes med plast. Der er lavet en planteplan, og nu mangler kun den rå

 

arbejdskraft til at udføre arbejdet. Projektet skal være færdigt inden vinteren og helst inden 1. december. Så ring og meld, hvornår du/I kan og vil komme - gerne i tidlige eftermiddagstimer.

 

 

 

Vi ses - hilsen Charlotte

 

Ring til kontoret 55701054 eller læg en besked


 
… OG EFTERLYSNINGER!!!

En iPod Touch er blevet væk. Der står ”N” bag på det sorte etui, den ligger i. Nicklas fra Urskoven mangler den rigtig meget.

 

Lige før sommerferien blev to spillekonsoller væk! Den ene er blevet fundet (hjemme), den anden er stadig væk: en lyseblå DSI i et sort etui med et billede af en rød fugl, en Ho-ah, incl. Fem spil.


Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk