Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
4/12 2011 - NFS NYT 24

Nummer 24

 
Julemåneden er over os

Julemåneden er over os. Med det kolde fugtige vejr er desværre også fulgt sygdom med. Både elever og lærere bliver ramt. Heldigvis er julen vist ikke i fare.

 

Årets nisseteaterstykke nåede at blive klart til første forevisning – og hvilken forestilling. Der var gensyn med mange af de kendte nissedukker – og som noget nyt en stor og lidt uhyggelig Jedi – fantastisk, som de dog kan finde på!!

 

Også julearrangementet lige inden jul er ved at være på plads, så …. ”don´t worry”! Måske har I set den meget fine indbydelse kreeret af Jacoob (Daviids far), som alle elever fik i hånden tirsdag for at bringe den med hjem – til køleskab eller opslagstavle?.


 
Ekstra hjælp i december

Vi har været heldige, at Bo Hansen har ønsket og fået mulighed for at være på skolen i arbejdspraktik. Han er ekstra i Urskoven hele december måned. Vi får også gæstevisit af kreative Helle (Augusta Sprogøes mor), som om eftermiddagen tilbyder forskellige aktiviteter – vist nok noget med at fremstille ting og sager – der er børn, der tænker i gaver i denne måned.

 


 
Juleteater på Grønnegade

Juleteater på Grønnegade

 for Urskoven og Gobler- og Boblerhold

 

 Det er skønt, at der i år er råd til at transportere alle ca. 80 børn til og fra Grønnegade Teater, hvor årets juleteater vises.

 Der køres med bus fra skolen tirsdag d. 13/12 og onsdag d. 14/12 kl. 10:30.

 Om tirsdagen er det Urskovsbørnene, der tager af sted, om onsdagen Goplere og Boblere.

 

Alle bliver kørt tilbage til skolen.

 Der er blevet efterlyst ekstra julepynt til teaterlokalerne – så det er en forestilling med jul i.


 
Havehjælp
Torsdag i denne uge blev der plantet ”hæk”buske. Vi må konstatere, at der ikke er det store overskud i vores forældregruppe lige nu. Ingen meldte sig til at hjælpe med at få hækplanter sat i jorden inden evt. frostvejr. Det blev en forælder, hvis barn nu er gået ud, der sammen med Charlotte gjorde arbejdet. En eftermiddag og en formiddag – sidstnævnte i kraftigt regnvejr. Sejt. En stor tak til Sanne (Lines mor).

 
Efterlysning af bøger

Serien Koldt blod er meget populær – især blandt drengene. Vi mangler tre ud af de 16 bøger i serien:

 

”Den gale professor” (har været væk længe), ”I sidste sekund” og ”Dræberhunde.” Hvor er de mon?


 
Ændring i udlejning af forsamlingshuset

Ændring i udlejning af forsamlingshuset

Da vi desværre har haft problemer med udlejning af forsamlingshuset til personer uden for skolens regi, har skolens forretningsudvalg besluttet, at forsamlingshuset kun lejes ud til forældre til børn som går på skolen.

 

Samtidig kan forsamlingshuset ikke lejes i perioden 1. maj 2012 til 1. september 2012 pga. skriftlige eksamener og renovering af førstesalen i sommeren 2012.


Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk