Hvad mere / Praktisk info / Nyhedsbrev tilmelding

Nyhedsbrev tilmelding

Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Nyhedsgrupper
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
23/1 2012 - NFS NYT 2

Nummer 2

 
Året godt i gang
Så er året godt i gang, og vi glæder os over de fantastiske elever, vi har på skolen. To piger er startet her efter jul, begge Goplergruppen: Leonora og Cecilie. Begge synes de at falde godt til.

 
Goplerturen d. 27. januar

Vi håber stadig på at frosten kan nå at sætte ind. 29 børn fra Goplergruppen har tilmeldt sig turen, to fra Boblergruppen har søgt skolemødet om at komme med (og har fået et JA), og bussen er bestilt. I får nærmere besked. (Egenbetaling vil blive opkrævet efter turen.)


 
Arbejdspraktik

Endnu en gang har vi glæden af at have en ekstra voksen på skolen. Mette Barnard, som er uddannet lærer, følger i 4 uger Charlottes skema sammen med Charlotte. På Charlottes fridag, torsdag, er hun i Urskoven


 
Børnesår og lus

Der har været nogle tilfælde af børnesår blandt børnene i Urskoven, så vær opmærksomme, hvis jeres børn har eller får sår, som ikke opfører sig helt normalt. Børnesår smitter!!

Vi har også lus blandt børnene, så tjek og behandl – det er vist den eneste kur.


 
”Goddag og Farvel”-tavle

I Urskoven er der sat en hvid tavle op med fotos af alle børnene, der hører til. Tavlen har en ”Goddag”- side, hvor alle børn, der er kommet, har deres billede, og en ”Farvel”-side, hvor billedet flyttes til, når man tager hjem. Meningen med tavlen er, at man til enhver tid kan se, hvilke Urskovsbørn der er til stede på skolen. Børnene husker ikke altid, at de skal flytte deres billede fra ”Goddag” til ”Farvel”-siden af tavlen. Derfor vil det være en hjælp, hvis I minder dem om det.


 
Opstart af Sundhedspleje på Næstved Fri Skole

Tirsdag den 31. januar 2012 starter NFS sundhedsordning op ved sundhedsplejerske Helle Kjølhede fra Næstved Kommune. De elever, som har ønsket at blive tilset af sundhedsplejersken, vil modtage et brev om dag og tid for det individuelle besøg.

Ikke alle klassetrin bliver tilset hvert år, og i første omgang bliver det børn i alder svarende til 0., 1. samt 9. klassetrin, der bliver indkaldt. Der er sat 5 datoer af i løbet af foråret, se kalenderen. Anden omgang i det nye skoleår bliver det børn svarende til 3., 4. og 7. klasse, der vil blive indkaldt (dvs. svarende til de nuværende 2., 3. og 6. klasser).

Forældre er altid velkomne til at deltage, og sundhedsplejersken anbefaler, at forældre til de mindste – svarende til 0. og 1. klasse deltager i mødet.

Børnene vil få et brev med hjem 1-2 uger før, de skal til sundhedsplejerske. Husk at spørge efter brevet, så I får jeres dato og tid for mødet.

Har du behov for at tale med sundhedsplejersken, inden I bliver indkaldt, er du altid velkommen til at kontakte Helle Kjølhede direkte på: email: hklar@naestved.dk eller mobil: 4078 447


Næstved Fri Skole | CVR: 20995785 | Havrebjergvej 3, 4700 Næstved - Denmark | Tlf.: 55701054 | kontor@naestvedfriskole.dk